Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Elvis, de musical
op 21/6/2018 om 15:00 tot 18:00
Programma:

Data en locatie
21/06/2018: Ethias Theater, Hasselt
22/06/2018: Kursaal, Oostende

40 jaar geleden, in 1977, overleed The King of Rock ‘n Roll, Elvis Presley. Doorheen de jaren heeft het icoon niets aan populariteit ingeboet. In de harten van zijn fans leeft hij onverminderd voort. Ook vaste fotograaf én persoonlijk assistent Ed Bonja vergeet hem niet. Jarenlang was hij getuige van de hoogte- en dieptepunten in Elvis’ turbulente leven. De mooiste momenten, zowel op het podium als privé, legde hij vast in duizenden foto’s die, samen met oude videofragmenten, de basis vormen voor de Elvis, de musical.

Elvis Presley wordt in deze voorstelling vol bekende hits, authentieke moves en uitbundige kostuums vertolkt door de Ierse zanger Grahame Patrick, door oude bekenden van Elvis de beste Elvis-performer sinds Elvis zelf genoemd. Zijn expressie en bewegingen vertonen een opvallende gelijkenis met The King en zijn indrukwekkende stemgeluid is bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden. Wat deze voorstelling zo uniek maakt, is de samenwerking met The Stamps Quartet, sinds 1971 de vaste backing vocals van Elvis tijdens al diens concerten. Zij stappen nu opnieuw het podium op!

Een niet te missen groots eerbetoon aan The King of Rock ‘n Roll! En dit twee keer, zowel in Hasselt als in Oostende. Geen enkele reden dus om deze indrukwekkende voorstelling te missen!


Dit aanbod is exclusief voor Neos-leden.
Vraag de zeer interessante voorwaarden op bij uw clubbestuur.
Nog geen lid maar wel geïnteresseerd in Elvis, de musical? Kijk op onze website voor een club in jouw buurt en word gauw lid.

 

Georganiseerd door:
Neos vzw