Je bent hier:
Jaarprogramma Lezingen
Lezingen

Onze maandelijkse lezingen handelen telkens weer over een interessant onderwerp door een expert in zijn vakgebied, zodat je bij blijft met de wetenschap. Deze voordrachten vinden plaats om 14u00 bij “Jos De Kok” in zaal Caverelle, Kauwereelstraat 9 te 3051 Sint Joris-Weert. 

Er wordt een bijdrage gevraagd van € 7 pp, niet-leden betalen € 12 pp. Drank bij het onthaal, de pauze en een gebak inbegrepen.

Inschrijven is niet nodig.

Gewoonlijk op de derde donderdag van de maand. Voor de data en de onderwerpen, zie de Clubagenda of het Jaarprogramma.

 
Wegbeschrijving:
De Kauwereelstraat, waar Jos De Kok zich bevindt, is eenrichtingsverkeer geworden van de Beekstraat naar de Stationstraat toe. Komt u vanuit de richting Neerijse, dan kunt u dus onmiddellijk aan het begin van Sint-Joris-Weert rechtsaf de Kauwereelstraat inrijden. 
 
Komt u vanuit Leuven, Oud-Heverlee dorp, Blanden, Haasrode of Vaalbeek, dan zijn er twee mogelijkheden:
  • U rijdt aan het Zoet Water richting Korbeek-Dijle, dan richting Neerijse en aan de kerk van Neerijse scherp linksaf richting Sint-Joris-Weert. Vooraleer u Sint-Joris-Weert binnenrijdt, kunt u rechtsaf naar de Kauwereelstraat 
  • Of aan het Zoet Water neemt u links de Leuvensestraat. Een goede honderd meter voorbij de wijnwinkel Espavino slaat u rechtsaf de Pastoor Tilemansstraat in. Aan het kapelletje moet u linksaf, naar de IJzerenwegstraat. Aan de overweg slaat u rechtsaf de Beekstraat in en dan een paar honderd meter verder linksaf de Kauwereelstraat in.
Parkeren kan wegens de werken niet in de Kauwereelstraat, maar wel in het straatje tegenover de zaal: de Van Harcourtdreef of in de parkeervakken van de Stationsstraat.
 
U kunt uiteraard ook de trein in Leuven, Heverlee of Oud-Heverlee nemen naar Sint-Joris-Weert. Er zijn twee treinen per uur.