Ledenfeest 2026
Het is weer zover! Ons jaarlijks ledenfeest komt eraan. Dit jaar zorgt traiteur “Pasko Feestservice” voor het feestmenu.
Ondanks de prijsstijgingen houden we dezelfde deelnameprijs aan als de voorbije jaren: 55 € per persoon.
Inbegrepen in de prijs:
. Aperitief: Prosecco en fruitsap
. Voorgerecht: Salade van scampi’s en gedroogde ham met Italiaanse vinaigrette
. Soep: Knolseldersoep met croutons
Pauze
. Hoofdgerecht: Eendenfilet met portosaus, groenteboeket en kroketjes
. Dessert: Dessertbord van de chef
. Koffie
Tijdens het diner zal er gratis water op tafel ter beschikking staan.
Andere genuttigde dranken zijn voor eigen rekening:
. Gewone dranken aan 2 €
. Wijnen en zwaardere bieren aan 3 €
Er is bovendien gezorgd voor aangepaste animatie.
Wanneer: donderdag 8 januari 2026
Waar: Grote zaal Kristoffelheem
Aanvang: 13.30 u
Deelnameprijs: 55 € p.p.
Neos Ham
Contactgegevens
Ook Interessant

Bezoek hotelschool
Neos Ham brengt een bezoek aan de Hotelschool, restaurant 't Stoktshof in Turnhout. Tijdens dit bezoek zullen de leerlingen ons culinair verwennen met een heerlijk viergangenmenu, inclusief: aperitief, bijpassende wijnen, water, koffie of thee. Zoals steeds zorgen wij voor vervoer met de autocar. Om alles vlot en aangenaam te laten verlopen, kunnen maximaal 30 leden deelnemen aan dit bezoek. Wij moeten ons hier strikt aan houden — wees er dus snel bij om uw plaats te reserveren! Wij kijken ernaar uit om samen te genieten van een heerlijke maaltijd en een gezellige namiddag.

Van string tot string
Na de geslaagde voordracht van vorig jaar, kiezen we ook dit jaar opnieuw voor dezelfde spreker. Het onderwerp dit keer? ‘Van string tot string’ – een verrassende en prikkelende blik op lingerie door de eeuwen heen. Speels en met veel humor neemt Erna Siebens ons mee door de geschiedenis van… ondergoed! En heren: geen zorgen, het is een propere, perfectly fatsoenlijke voorstelling. Jullie mogen helemaal openlijk meekijken — en zelfs iets bijleren!

Pannenkoekennamiddag 2026
Zin in iets zoets? Met liefde gemaakt en gebakken, door onszelf!

