Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Rob de Nijs - Sportpaleis Antwerpen
op 16/1/2021 om 20:00 tot 23:00
Programma:

 

In januari 2021 staat Rob de Nijs met ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in zijn carrière in het Sportpaleis. In zijn meer dan zestigjarige carrière was hij met zijn band te gast in prachtige theaters en concertzalen in alle uithoeken van Nederland en Vlaanderen.

Rob, 78, wil met het concert ‘Voor het Laatst’ dankbaar afscheid te nemen van zijn trouwe fans en het publiek dat hem jarenlang omarmd heeft. “Zij zorgden ervoor dat ik al die jaren muziek kon maken en op het podium mocht staan. Samen met mijn band trek ik nog één keer alle registers open en sluiten we hiermee in Vlaanderen mijn carrière groots af,” aldus een enthousiaste Rob.

Rob zit, zoals bekend, in het beginstadium van Parkinson, maar zijn behandelende geneesheer gaf groen licht waardoor Rob met ‘Voor het Laatst’ nog één keer groots zal schitteren. Voor iedereen die houdt van Rob de Nijs en zijn prachtige oeuvre, wordt dit een afspraak met de muziekgeschiedenis. Het is zoals hij het zelf omschrijft: “We gaan eruit met een knaller!”

Meer details later

Georganiseerd door: 
Neos vzw
 
 
Georganiseerd door:
Neos vzw