Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Concert: Lais zingt kleinkunst: UITGESTELD
op 24/11/2020 om 14:00 tot 17:00
Programma:

De voorstelling zal verzet worden naar 2021. Zodra de onderhandelingen rond zijn worden jullie op de hoogte gebracht.

Wanneer: dinsdag 24 november om 14u00

Waar: CC De Borre, Speelpleinstraat 10,  3360 Bierbeek.

Laïs zingt kleinkunst (kerktour)

Tot vreugde van velen en met frisse zin en grote geestdrift nemen de dames van Laïs terug hun toevlucht tot het Nederlands. Want de moedertaal kruipt waar zij niet gaan kan, en de wereld van de Vlaamse en Nederlandse kleinkunst is rijk en veelzijdig, op het mateloze af, zelfs. Met deze tour wil Laïs hun eigen, hoogstpersoonlijke lievelingsliedjes delen met het publiek.

Laïs brengt liedjes uit andere tijden, klank geworden herinneringen, of liedjes die simpelweg te goed zijn om ze niet te spelen. Liedjes van levende legendes als Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Wannes Van de Velde en Willem Vermandere, en liedjes van reeds onsterfelijk geworden artiesten als Ramses Shaffy. Maar ook het werk van de nieuwe generatie – denk aan Eefje De Visser en Ellen Schoenaerts – wordt voorzien van die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbaarlijke Laïstoets…

Na de kleinkunsttour in ‘grote’ bezetting in het voorjaar van 2018, kiest Laïs voor het najaar van 2020 voor een ‘intiemere’ vorm, waarbij de kerk hun vertrouwde habitat is. Tom Theuns (zang, gitaar) en Wim De Busser (keys) zijn hun compagnons de route.

 

 

 

 

 

 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams-Brabant
Locatie:
De Borre
Speelpleinstraat 10
3360 BIERBEEK