Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Mantovani 'The Great Pretenders' - 15,16,17/09/20 (afgelast owv corona)
op 15/9/2020 om 13:00 tot 19:00
Programma:

Een vijftal jaren geleden werden we reeds van onze sokken geblazen door dit vijfkoppig heerschap en hun ‘Evergreens in Close Harmony’. Hun nieuwe programma mikt ook deze editie op net dat tikkeltje meer!
Marc Meersman, Joris Derder, Frank François, Adriaan De Koster en Henk Pringels (bas, bariton, drie tenoren) blijven schatplichtig aan hun grote voorbeelden, maar voegen er de wonderlijke alchemie van de close harmony aan toe en meer ‘let’s pretend’: milde ironie tussen de lijnen, een vleug intelligente scherts, choreografie met een knipoog. Ze pretenderen alles aan te kunnen, zowel classic oldies (“Only you”, “Ramona”,…) als lichtvoetige rock ’n roll, maar evengoed geweldige songs uit de Golden Sixties (“Sugar Baby Love”, e.a.). Tune and groove zijn graag ‘retro’, maar het belet hen niet ook hedendaags repertoire aan te pakken (Stromae,…)
De uitdaging van The Great Pretenders is even simpel als complex: het publiek bekoren met schitterende nummers en de magie van vijf perfect uitgebalanceerde stemmen. Het resultaat is een “zelden gehoorde rijkdom aan klanken en kleuren”. Kom af, en oordeel zelf!
Overgoten met de alomgekende Oost-Vlaamse saus: hartelijke onthaalkoffie vooraf, aperitief om na te genieten en een diner met wijn en dessert als afsluiter van deze culturele namiddag.
We verwachten u opgesmukt en in grote getale in de stijlvolle Salons Mantovani!
 

Georganiseerd door:
Neos Oost-Vlaanderen