Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
De Frivole Framboos - 24/11/20 - CC De Plomblom, Ninove
op 24/11/2020 om 14:00 tot 16:00
Programma:

De Frivole Framboos – ‘Wachten op Do Groot’ (Neos met een hart) – On hold, corona
In hun warm onthaalde voorstelling Wachten op Do Groot onthullen Peter Hens en Bart Van Caenegem op virtuoze wijze de geheimen rond de ‘Big Bang’ van de muziek, over de noot waarmee het allemaal begon: ‘Do Groot’.
Werken van bekende componisten worden ontleed, musicologische verbanden tussen stijlen en ritmes worden ontbloot, het Vlaamse levenslied gaat aan de wals met de Beethovense romantiek en de barokke Bach barst voor de gelegenheid uit in levenslustige charmezang.
Reizend door het verleden zet De Frivole Framboos de tijd op zijn kop en zoekt het antwoord op de vraag wat er zou gebeuren als vroegere tijden de toekomst waren geweest: zou Mozart zich hebben laten inspireren door Stromae, zou James Last van invloed zijn geweest op Wagner?
De Frivole Framboos gaat de uitdaging aan en gaat op zoek naar die ene oermelodie waaruit alles – de gehele muziekgeschiedenis – is ontstaan. Het zal het wachten waard zijn geweest!
Laaiend enthousiaste reacties toen de onvolprezen Frivole Framboos een paar jaar geleden exclusief op de bühne stond bij Neos Oost-Vlaanderen. We gaan voor niets anders met deze nieuwe magistrale show, én nog meer.
Een organisatie van Neos Oost-Vlaanderen, in samenwerking met Neos Brakel en Neos Ninove, in teken van Neos met een hart! De opbrengst van dit unieke evenement worden integraal geschonken aan ‘De Kleppe’, een vakantiecentrum voor mensen met een beperking of zorgnoden. Want vakantie doet wonderen, voor iedereen.
Kom uw muzikaal hart verwarmen, en verzamel ook op die manier geld in voor úw lokaal goed doel (2 EUR/deelnemer)
Om alle uithoeken van de provincie te mobiliseren voor dit hartverwarmende project biedt Neos Oost-Vlaanderen busvervoer aan.
 
Dinsdag 24 november '20, matinee- + avondvoorstelling

Georganiseerd door:
Neos Oost-Vlaanderen