Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Midweek 'De wondere wereld van de adel' - Houffalize - verplaatst
op 12/9/2021 - 22/10/2021
Programma:

De midweken ‘De wondere wereld van de adel’ van 7 t.e.m. 12 maart 2021 en van 9 t.e.m. 14 mei 2021 te Vayamundo Houffalize worden geannuleerd. De eerste midweek omwille van corona, en de tweede in mei omwille van het feit dat Vayamundo van corona een deugd maakt en een aantal renovatiewerken uitvoert. De deelnemers worden eerstdaags op de hoogte gebracht en zullen de keuze krijgen om hun inschrijving te verzetten naar de periodes 12 t.e.m. 17 september 2021 of 17 t.e.m. 22 oktober 2021 of geld terug. Indien er nog voldoende vrije plaatsen zijn, worden dan de inschrijvingen terug open gesteld. Dit zal zeker nog gecommuniceerd worden in de reisupdate, Neos Actueel en Neos Digizine.

Topsprekers als Brigitte Balfoort, Geert Gruyaert en Johan Op De Beeck geven je een inkijk in de adellijke kringen met boeiende verhalen en sappige weetjes, je voelt je de koning te rijk in kasteel Rheinhardstein en op het domein van Bernard Massard én je geniet van niet 5, maar liefst 6 dagen vakantie.

Inschrijven? Je vindt alle informatie hieronder terug onder documenten: flyer en inschrijvingsformulier

Wens je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar emelie.pauwels@neosvzw.be.

Indien de midweek geannuleerd wordt door corona, krijgen deelnemers hun geld terug of kunnen ze intekenen op een andere periode.

 

 

Georganiseerd door:
Neos vzw
Download documenten:
Flyer_midweek 'De wondere wereld van de adel' - Houffalize - EXTRA periode maart 2021
Inschrijvingsformulier_midweek 'De wondere wereld van de adel' - Houffalize - EXTRA periode maart 2021