Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
HELLS BELLS
op 7/4/2018 om 20:15 tot 22:30
Programma:
In deze theatervoorstelling kruipen acteurs Ben Segers, Bert Huysentruyt, Dominique Mondelaers en Lucas Van den Eynde in de huid van ‘echte’ rocksterren.
In hun repetitiekot zijn de ‘Hells Bells’ gedurende twee avonden per week de rocksterren die ze zouden willen zijn. Buiten de vier met eierdozen geïsoleerde muren zijn Gerrie, Werner, Geert en Freddy echter vier midlifers die hun ietwat grijze bestaan zien wegtikken op de fabrieksklok van hun met sluiting bedreigd bedrijf.
Al jaren dromen de Hells Bells over het opnemen van die ultieme plaat waarmee ze gaan doorbreken. Het platspelen van festivalweides is dan nog enkel een kwestie van tijd. De bewuste plaat komt altijd boven als het even wat slechter gaat, maar na jaren palaveren is het altijd een soort fetisj gebleven.
Wanneer het bedrijf waar ze werken daadwerkelijk de deuren sluit, moet de buikriem aan. De problemen stapelen zich op en… daar is de plaat weer! Crisis stimuleert creativiteit en plots komt er een waterdicht business plan: ze gaan snel geld verdienen met een commerciële kerstsingle. Voor één keer offeren de Hells Bells hun geloofwaardigheid op en gaan ze commercieel plat op de buik. Met het geld dat binnenstroomt, kopen ze de vrijheid om eindelijk hun droom te realiseren.
Een grappig stuk theater dat we niet willen missen! Neos Limburg reserveerde alvast zo’n 150 plaatsen.
 
Prijs ticket: 14 Euro per persoon
 
Plaats: C.C. Muze te  Heusden-Zolder
Georganiseerd door:
Neos Limburg