Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Concert Lemmensinstituut
op 9/5/2019 om 20:00 tot 22:00
Programma:

 Het traditioneel jaarlijks Concert in het Leuvense Lemmensinstituut staat dit jaar geprogrammeerd op donderdag 9 mei. Deze keer wordt het een kamermuziekavond gebracht door een selecte groep kamermuziekensembles van de LUCA School of Arts van Campus Lemmens.

Op deze kamermuziekavond kan u kennis maken met een selecte groep kamermuziekensembles van LUCA School of Arts, campus Lemmens. Ze brengen u de fraaiste bladzijden uit het grote repertoire van de kamermuziek.

Dankzij onze goede relatie met LUCA school of  Arts konden wij de kleine concertzaal met 150 zitplaatsen exclusief voor Neos-Vlaams Brabant bemachtigen. 

Kaarten zullen toegewezen worden in volgorde van ontvangen betalingen. We werken ook voor deze voorstelling niet met reservaties maar uw betaling geldt als inschrijving. Zoals jullie weten geldt het principe ‘betalen = inschrijven’ en ‘op = op’.  

PRAKTISCHE INFO:

·         Donderdag 9 mei 2019

·         Aanvang: 20.00 uur

·         Deuren: 19 uur 30

·         De voorstelling heeft plaats in het Lemmensinstituut, Lemmensberg 3 te Leuven. Er is parkeergelegenheid voor de concertzaal

·         Prijs van het concert: 9 euro pp

·         Verplaatsing met eigen vervoer.

 Inschrijven door storting via uw clubpenningmeester, welke per club het globale bedrag doorstort op de rekening van Neos Vlaams-Brabant met vermelding van het aantal deelnemers en clubnaam.

 De betaling geldt als inschrijving. De uiterste datum van betaling aan Neos Vlaams-Brabant is 30-04-2019 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant
Locatie:
Lemmensinstituut
Lemmensberg 3
3000 LEUVEN