Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Parktentoonstelling IJZERENBERG 2019
op 17/9/2019 om 14:00 tot 22:00
Programma:

Om de drie jaar organiseert de vzw IJzerenberg een beeldententoonstelling in het 6 ha groot het privépark IJzerenberg van de familie Spaas in Herent. Telkens hebben zij de grootste namen van de hedendaagse beeldhouwers die gedurende drie weekends hun werken tentoonstellen. 

 

Dit jaar zwaait de organisatie opnieuw de deuren open met een expo die vertrekt vanuit Lof der zotheid, het bekendste werk van de Nederlandse humanist Desiderius Erasmus.

 

In de tentoonstelling maak je kennis met het werk van een vijftigtal kunstenaars uit binnen- en buitenland. Nergens in België vind je een grotere concentratie van diverse stijlen en krijg je de kans om de werken van bekende kunstenaars van dichtbij te bekijken en te vergelijken.

Met Neos Vlaams-Brabant hebben wij op dinsdag 17 september 2019 de ganse namiddag de toegang tot deze tuintentoonstelling exclusief gereserveerd voor Neos leden uit Vlaams-Brabant. Er zullen gegidste rondleidingen voorzien worden. 

 

De toegangsprijs bedraagt slechts 8,00 euro per persoon.  De drank- en eetstanden zullen die namiddag geopend zijn.   

 

Er zal busvervoer, prijs 15,00 euro, vanuit de ganse provincie Vlaams-Brabant voorzien worden. Het domein is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen wagen.

 

De website www.ijzerenberg.be van de editie 2019 zal waarschijnlijk klaar zijn tegen half april 2019. Op dat ogenblik zullen ook de deelnemende kunstenaars bekend gemaakt worden.

 

Inschrijving via uw lokale club tot  1 september 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant