Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Het 15e Schlagerfestival: de feesteditie! uitgesteld naar zondag 28 maart 2021
op 29/3/2020 om 15:00 tot 17:00
Programma:
In 2020 gaat het Schlagerfestival al voor de 15e keer door. Zoals steeds mag je je verwachten aan een unieke muziekmix van gevestigde waarden, debutanten en verruimende artiesten. De Romeo’s, Christoff en Lindsay, André Hazes,… Het zijn maar enkele namen die in het verleden zorgden voor ambiance en sfeer. Speciaal voor deze feesteditie strikten de organisatoren Raymond Van het Groenewoud, bekend van de hits “Meisjes”, “Vlaanderen boven”, “Je veux l’amour” en “Cha Cha Cha”. 
 
Het 15e Schlagerfestival wordt bijzonder, want het podium wordt dit keer in het midden van de Ethias Arena geplaatst. Het publiek zal verrast worden door de artiesten, de liveband én de inkleding van de zaal. De belangstelling voor dit grootste feest blijft jaar na jaar groeien, dus wil ook Neos hiervan proeven. Clubs die al deelnamen lieten weten: “Niemand die mee geweest is, zal hier spijt van hebben. Je moet dat gewoon eens één keer in je leven meegemaakt hebben.” 
 
Neos Limburg reserveerde voor deze feesteditie tribunetickets eerste en tweede categorie en wil ook de clubs uit de andere provincies laten meegenieten. Dat wordt feesten, (mee)zingen en uit de bol gaan, met andere woorden, een gigantisch succes!
 
Georganiseerd door:
NEOS Limburg
Locatie:
Ethias Arena, Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 HASSELT