Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
T-Dansant - UITGESTELD FEBRUARI 2022
op 11/2/2021 om 14:00 tot 18:00
Programma:

Bewegen is gezond. Dansen, en dan nog het liefst op leuke muziek, is dat dus ook. Combineer dit met fijn gezelschap in een mooi kader en onze dag kan niet meer stuk.

We droomden al enkele jaren van een echte, serieuze Thé Dansant. En hier heeft Corona wel “speed” achter onze beslissing gezet.  Als clubbestuur nodig je je leden uit om op donderdag 11 februari 2021 in de namiddag naar cultuurhuis De Griffel af te zakken.  We hebben een supergrote zaal.  
 
Of het met thee zal zijn of met iets anders… dat weten we nog niet. Wat wel al zeker is: orkest Mr. P & The Cadillacs zal de juiste toon zetten. Dit verrassend buitenbeentje onder de RETRO bands speelt muziek van de fifties-sixties. Zeven muzikanten, waarvan er maar liefst vijf zingen, brengen nostalgische, veelstemmige doo-wops en opwindende jukebox-favorieten zoals ‘A teenager in love’, ‘Diana’, ‘Charlie Brown’, ‘Blue Moon’, ‘Shake Rattle and Roll’,…
 
Emotioneel slowen op één tegel en nadien fris jiven en swingen dat het een lieve lust is. Hun looks? Op maat gesneden smokings, coole zonnebrillen, retro vlinderdasjes en alle andere frulletjes die bij de dolle fifties horen. 
 
Genieten van op je stoel kan, maar de dansvloer lonkt. 
  
Georganiseerd door:
Neos Limburg
Locatie:
De Griffel
Tushoekstraat 1
3980 TESSENDERLO