Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Neos trekt het culturele leven weer op gang: Met HUMOR
op 16/11/2020 om 14:30 tot 17:00
Programma:

Omdat we niet zeker zijn dat de grote evenementen zullen kunnen doorgaan pakken Neos Vlaams-Brabant samen met Neos Antwerpen uit met frisse kleinschalige en coronaveilige alternatieven.

 

Arnout Van den Bossche: Burn out voor beginners

Arnout Van den Bossche is burgerlijk ingenieur én comedian. Hij is een fenomeen en wordt weleens de onbekendste bekende comedian genoemd. Hij vulde met gemak het Sportpaleis en is nu ook bij Neos te zien.
Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe praten ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue. Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Prijs: € 30,00 per persoon inclusief drankje

Aanvang : 14u30

Bij grote belangstelling wordt een bijkomende ochtend voorstelling ingelegd.

Opgelet: Door de uitzonderlijke omstandigheden lopen de inschrijvingen anders dan we gewoon zijn.

Reserveren is niet mogelijk.

Neem contact met je clubbestuur

 

 

 

.

Georganiseerd door:
Neos Vlaams-Brabant
Locatie:
Hangar 3020
Rijweg 171
3020 HERENT