Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Neos trekt het culturele leven weer op gang: Met JAZZ
op 15/12/2020 om 14:30 tot 17:00
Programma:

Omdat we niet zeker zijn dat de grote evenementen zullen kunnen doorgaan pakken Neos Vlaams-Brabant samen met Neos Antwerpen uit met frisse kleinschalige en coronaveilige alternatieven.

Jef Neve speelt met u
Als u naar een concert gaat, dan bent u meestal ergens wel een beetje voorbereid op wat u te zien en horen zal krijgen. En u verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest die u gaat bekijken. Maar stel dat dit nu eens in beide gevallen niet zo is?! Wordt het een kakofonie, of net een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die kan uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of een klein traantje? Ontdek het mee met ons!
Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding, en zal aan u vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl,…gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest.
Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot” en laat u verrassen door dit geweldige talent!

 

Prijs: € 30,00 per persoon inclusief drankje
Aanvang : 14u30
Bij grote belangstelling wordt een bijkomende ochtend voorstelling ingelegd.
Opgelet: Door de uitzonderlijke omstandigheden lopen de inschrijvingen anders dan we gewoon zijn.
Reserverenis niet mogelijk.
Neem contact met je clubbestuur

 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams-Brabant
Locatie:
Domein De Veste
Kanaalweg 6