Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Lais zingt Kleinkunst
op 30/11/2021 om 14:00 tot 16:00
Programma:

Laïs zingt kleinkunst (kerktour)

Tot vreugde van velen en met frisse zin en grote geestdrift nemen de dames van Laïs terug hun toevlucht tot het Nederlands. Want de moedertaal kruipt waar zij niet gaan kan, en de wereld van de Vlaamse en Nederlandse kleinkunst is rijk en veelzijdig, op het mateloze af, zelfs. Met deze tour wil Laïs hun eigen, hoogstpersoonlijke lievelingsliedjes delen met het publiek.

Laïs brengt liedjes uit andere tijden, klank geworden herinneringen, of liedjes die simpelweg te goed zijn om ze niet te spelen. Liedjes van levende legendes als Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Wannes Van de Velde en Willem Vermandere, en liedjes van reeds onsterfelijk geworden artiesten als Ramses Shaffy. Maar ook het werk van de nieuwe generatie – denk aan Eefje De Visser en Ellen Schoenaerts – wordt voorzien van die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbaarlijke Laïstoets…

Na de kleinkunsttour in ‘grote’ bezetting in het voorjaar van 2018, kiest Laïs voor het najaar van 2020 voor een ‘intiemere’ vorm, waarbij de kerk hun vertrouwde habitat is. Tom Theuns (zang, gitaar) en Wim De Busser (keys) zijn hun compagnons de route.

Wanneer: dinsdag 30 november 2021 om 14u00

Waar: CC De Borre, Speelpleinstraat 10,  3360 Bierbeek.

Prijs:  Nog te bepalen

De officiële uitnodigingen worden door de secretaris aan alle bestuurs-afdelingen bezorgd.

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant
Locatie:
Theaterzaal de Borre
Speelpleinstraat
3360 BIERBEEK