Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Stockman & Vos : Een zoen van Toen
op 26/8/2021 om 14:00 tot 17:00
Programma:

 

“Een Zoen van Toen” is een gevarieerd liedjesprogramma waar senioren gegarandeerd vrolijk van worden. Speciaal voor hen duikt het charmante sopranenduo Stokman en Vos in de mooiste melodieën uit het klassieke en lichte repertoire. Stokman en Vos vertolken menselijke en muzikale thema’s, ontdaan van alle franje, met niets meer dan hun stemmen en een paar accordeonklanken.
 
De troubadour trekt rond met de grote en kleine verhalen die dorpen en steden verstrooien en louteren. De klassieke liedcomponist verklankt het gewicht en de lichtheid van diepmenselijke emoties. Het levenslied barst van immense vreugde en onmetelijk verdriet. Stokman en Vos doorkruisen die werelden moeiteloos, over de grenzen van stijlen en tijden heen.
 
Het eenvoudige plezier van samen zijn, zingen en elkaars wedervaren delen en herkennen. Wees gewiegd, getroost, verblijd en verrast door de vertrouwde figuren en vreemde snuiters die het vocale universum van Stokman en Vos bevolken. “Een Zoen van Toen” is de kus van vandaag, gekruid met het heimwee naar vroeger.
 
Stokman en Vos zijn Astrid Stockman en Liesbeth Devos, twee topsopranen van bij ons, die hun publiek moeiteloos weten te charmeren. Ze laten zich bij “Een Zoen van Toen” begeleiden door accordeonist Stijn Bettens.
 
info via de plaatselijke Neos secretaris/ Neos vzw of Neos West-Vlaanderen vzw (057/22 86 80 * luc.vandewalle@neosvzw.be)
Georganiseerd door:
Neos vzw ism Neos West-Vlaanderen vzw