Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Concert: De Frivole Framboos
op 19/2/2023 om 14:00 tot 17:00
Programma:

Een droom die werkelijkheid wordt...

Al jaren dromen we er met het provinciaal bestuur Neos Vlaams-Brabant van om "De Frivole Framboos" te kunnen programmeren. 

Ein-de-lijk is het ons gelukt. Op een winterse zondagnamiddag mogen we hen verwelkomen, om te  genieten van dé béste muzikale performance die Vlaanderen  te bieden heeft. Daarenboven kozen we bewust voor een zondagnamiddag, zodat zowel de clubs uit Oost- als West-Brabant gemakkelijk en zonder  verkeersopstoppingen over de Ring naar Bierbeek kunnen rijden.

"De Frivole Framboos" voorstellen is waarschijnlijk overbodig voor onze Neos-leden. Sinds 1983 hebben zij een beproefd recept, opgebouwd rond cello, piano en zang. De twee virtuozen Peter Hens en Bart Van Caenegem laten ons genieten van alle mogelijke musicologische stijlen en ritmes.

Het Vlaams levenslied van Hazes, de Beethovense romantiek, de barokke Bach, levenslustige charmezang….Te veel om op te noemen. Met hun muziek laten ze ons door de tijd reizen. Op hun eigen humoristische manier laten ze ons kennis  maken met de muziekgeschiedenis.

Wie ooit een show van "De Frivole Framboos" gezien en gehoord heeft, zal vast beamen dat deze groep na achtendertig jaar op de planken, "volgroeid" en "gerijpt" is. Hun optredens worden in de promo's van de culturele centra steevast  omschreven als "Fruitig, geestig en virtuoos".

Een unieke gelegenheid om  deze topmuzikanten en tenoren aan het werk te zien.

Ticket: €30,00 per persoon

Busvervoer vanuit West Brabant mogelijk: Supplement € 20,00 per persoon.

 

 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant
Locatie:
CC De Borre
Speelpleinstraat
3360 BIERBEEK