Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Concert Andrea Bocelli= nieuwe datum 23 januari2021
op 21/3/2020 om 20:00 tot 22:00
Programma:

De internationale wereldster komt naar het Sportpaleis in Antwerpen op zaterdag 21 maart 2020.

Tijdens het concert zal de tenor zijn allergrootste successen brengen alsook enkele beroemde en geliefde aria’s van de operawereld.

Al deze grandeur wordt begeleid door een 70-koppig symfonisch orkest en 60-koppig koor, wat goed is voor meer dan 130 artiesten op het podium. Ondanks zijn nederige houding is Bocelli een internationale superster van de klassieke muziek. Met zijn mix van klassieke en populaire muziek spreekt Bocelli miljoenen mensen aan.

Hij heeft samengewerkt met enkele van de grootste popsterren ter wereld, zoals Céline Dion, Tony Bennett, Ed Sheeran, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger en vele anderen. Op zijn nieuwe album Sì, dat op 26 oktober verschijnt, werkt Andrea Bocelli samen met enkele van ‘s werelds meest sensationele artiesten zoals Ed Sheeran, Dua Lipa, Josh Groban en de klassieke sopraan Aida Garifullina. Het is meteen zijn eerste album met nieuw materiaal in 14 jaar: 16 nieuwe songs over liefde, familie, vertrouwen en hoop.

Centraal op de nieuwe plaat staat een wervelend duet tussen vader en zoon. De 20-jarige Matteo Bocelli treedt in de schijnwerpers en zingt samen met Andrea Fall On Me – een prachtig en aangrijpend lied over de band tussen ouder en kind. Deze song zal ook te horen zijn tijdens de aftiteling van de langverwachte nieuwe Disneyfilm The Nutcracker and The Four Realms.

Tickets kosten €115,00 per persoon in plaats van €132,50.

Onze club kiest voor ticket en busvervoer( €14,00 supplement)

Alles samen €129,00 per persoon

Uiterste datum van betalen is vrijdag 27 december 2019

 

Georganiseerd door:
Neos nationaal
Locatie:
Sportpaleis
Schijnpoortweg 119
2170 MERKSEM (ANTWERPEN)