Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Hapje, tapje
op 29/11/2022 om 7:00 tot 19:00
Programma:

 Opstap om 9.30 uur aan Parking De Tumkens te Betekom.

Aansluitend op de bustrip worden we meteen verwend met een driegangenmaaltijd: Tomatenroomsoepje, kipfilet champignonsaus met groenten en frietjes, creme brulée met een tasje koffie.

Wij bezoeken Brouwerij Omer Vander Ghinste in het pittoreske dorpje Bellegem (nabij Kortrijk). Een professionele gids zal het brouwproces toelichten.

 

Gedurende anderhalf uur neemt hij je mee langs de splinternieuwe brouwzaal alsook verborgen pareltjes in deze rondleiding. We dompelen je letterlijk onder in de familiebrouwerij en vertellen je naast technische weetjes ook prachtige verhalen over 5 generaties oude brouwerij. Een degustatie kan uiteraard ook niet ontbreken.

Onze volgende afspraak is Lobster Fish, een bedrijf gespecialiseerd in de verdeling van een ruim gamma schaaldieren en délicatessen aan restaurants, klein- en groothandel uit alle hoeken van de wereld.

 

Wilt u wel eens vertoeven tussen 3 ton levende kreeften? Eens bij -18°C in onze vriezer (met o.a. Noorse kingcrab) binnenwippen? Of wilt u liever een kreeftensoepje, oestertje en glaasje wijn degusteren? Dit alles doen we! Zaakvoerder Christof is samen met zijn team constant op zoek naar de allerbeste kwaliteit en de meest innovatieve producten. Ze nemen ons vanmiddag mee tijdens de rondleiding, film en degustatie. (Tip: vergeet je frigobox niet mee te brengen)

Hapje tapje brengt ons omstreeks 20.30 uur weer in Begijnendijk en Betekom.

  • Inschrijven kan door storting van 62 euro (leden) of 67 euro (niet-leden) op rekening van NEOSBB BE40 9733 5493 5663 met vermelding van je naam en 'Hapje tapje'. In deze prijs zijn vervoer, bezoek en proeverij inbegrepen.
  • Inschrijven werd ondertussen afgesloten.
  • Opstapplaats: parking De Tumkens Betekom
  • Vertrekuur: 9.30 uur
  • Contactpersoon: Inge Verbruggen 0470 30 13 94
Georganiseerd door:
BEGIJNENDIJK-BETEKOM