Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Bezoek aan het Provinciehuis Antwerpen
op 21/10/2022 om 13:00 tot 17:00
Programma:

 Het provinciehuis is een van de nieuwste architecturale parels van Antwerpen. De kenmerkende zwenk en de driehoekige ramen geven het gebouw een unieke look. 

Benieuwd wat er achter de bijzondere gevel schuilgaat? Je kan het provinciehuis in groep bezoeken met een gids. Die neemt je mee langs verschillende verdiepingen en houdt halt bij indrukwekkende plekken zoals het dakterras, de kunstinstallatie Every Collection Hides Another Collection, de raadzaal en de bibliotheek. Op de 14de verdieping kan je genieten van het panoramische uitzicht over de stad. Bij mooi weer kan je nog even nagenieten in de publiek toegankelijke tuin.

Voor deze rondleidingen werken we samen met Antwerpse Stadsgidsen.

 Wij reizen met de tram Dorp Zwijndrecht om 13.00 u. Aan het Frederik Van Edenplein nemen we tram 15 tot aan het Provinciehuis.

Georganiseerd door:
Neos Zwijndrecht Burcht
Locatie:
Provinciehuis Antwerpen
Koningin Elisabethlei 22
2018 ANTWERPEN