Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Daguitstap naar Mechelen
op 8/12/2022 om 9:00 tot 16:00
Programma:

De treinreizigers komen samen in het centraal station van Antwerpen om 11 uur aan spoor 21 (trein vertrekt om 11.06 uur). Iedereen zorgt zelf voor zijn treinticket (seniorenticket € 7,20 retour). De autoreizigers parkeren bij het station van Mechelen (Colomastraat 35, Mechelen) of in de ondergrondse parkings nabij de Sint-Rombouts- kathedraal.

In Mechelen verzamelen we om 11.45 uur voor het station en wandelen we een kwartiertje (of nemen de bus) tot aan restaurant “Brasserie de Schoenmet” op de Grote Markt. Onze lunch omvat soep en hoofdgerecht (drank voor eigen rekening).
Om 14 uur worden we opgewacht door de gids die ons op sleeptouw neemt voor de
“Bourgondische Wandeling”. We passeren de Sint-Romboutskathedraal, Grote Markt, Veemarkt en het paleis van Margaretha van Oostenrijk. Dit alles is in een mooie kerstsfeer gedompeld. 

Georganiseerd door:
BRASSCHAAT