Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Lauwers en Katoen Natie
op 8/11/2022 om 8:00 tot 19:00
Programma:

  In het familiebedrijf van Reizen Lauwers met zijn 95 werknemers en 39 autocars worden we 's ochtens ontvangen met koek en koffie. We krijgen een rondleiding met audio-set achter de schermen (productie en marketing, dispatching, de wasplaats, het autocarmuseum, de spuitcabine, de garage en bandencentrale enz..). Kortom, we maken kennis met het hele reilen en zeilen van het bedrijf.

  's Middags genieten we er van een lekker 3-gangenmenu in buffetvorm (dranken inbegrepen).
  Na de middag brengen we een bezoek aan HeadquARTers, het museum van de Katoen Natie. De geschiedenis van de Katoen Natiebegint bij het verhandelen van katoen, wol en huiden. Momenteel levert de groep Katoen Natie havenactiviteiten en logistieke diensten in tal van sectoren, maar de link met de oorspronkelijke activiteiten vinden we terug in de bijzondere collectie antieke textielkunst. '3500 jaar textielkunst' neemt ons mee door de geschiedenis van Egypte, van de Faraoische tot Islamitische periode. De blikvanger is de Tunicazaal, met de wereldwijd grootste collectie van tunica's.

  Inschrijven:

  Kan door storting van 68 euro (leden) of 73 euro (niet-leden) op rekening van NEOSBB BE40 9733 5493 5663 met vermelding van je naam en 'Lauwers'. In deze prijs zijn busvervoer, de bezoeken en lunch met drank inbegrepen.
  Inschrijven kan tot 30/09/2022.

  Logistiek:

  Opstap 1: 7u55 Parking De Tumkens, Pastoor Pitetlaan 30, Betekom contactpersoon Ingrid Van Rompay 0492 92 90 69

  Opstap 2: 8u00 Kerkstraat (ter hoogte van de kerk) in Begijnendijk. Contactpersoon Inge Verbruggen 0470 301 394.

  Einde bezoek Katoen Natie: 17.00 u

  Vermoedelijk retour uur: 19.00 u 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Georganiseerd door:
BEGIJNENDIJK-BETEKOM
Locatie:
Reizen Lauwers
Nijverheidsstraat 17
2530 BOECHOUT