Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Daguitstap Hasselt (ID 25-10-2022)
op 4/11/2022 om 8:00 tot 18:00
Programma:

 

Hasselt

Eigenlijk hoeven we niet ver te reizen om toch interessante plaatsen te vinden die een bezoek meer dan waard zijn. Zelfs in eigen gouw kunnen we die vinden. Vandaar dat we deze keer onze eigen hoofdstad gaan bezoeken. We gaan daar plaatsen bezoeken waar hoogstwaarschijnlijk velen onder ons nog niet zijn geweest.

In de eerste plaats ontdekken we de Abdij van Herkenrode, dit is een voormalig klooster van cisterciënzerinnen met abdijhoeve en bedrijfsgebouwen. We krijgen daar een gegidste rondleiding. Na de middag gaan we dan het modemuseum bezoeken waar we ook door een gids worden rondgeleid.

Zoals gebruikelijk vertrekken we met de bus aan het CC Achterolmen om 09:00u.

We voorzien rond 10:00 u aan te komen aan de abdij. Daar worden we ontvangen bij een tas koffie, ’s middags gebruiken we daar ook de lunch. Daarna vertrekken we naar het centrum van Hasselt om het modemuseum te bezoeken. Tot slot hebben we nog een uurtje de tijd om ergens in het centrum naar vrije keuze in één of andere zaak een versnapering te nuttigen. We zijn terug in Maaseik rond 18:30 u.

Deelnemen kan door storting van 70€ op de rekening van Neos Maaseik en dit vóór 25 oktober.

Niet leden betalen 80€.

In de prijs is alles inbegrepen. Je bent pas ingeschreven als het geld op de rekening staat.

Georganiseerd door:
MAASEIK