Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Lezing Jef Vermassen (ID 01-11-2022)
op 17/11/2022 om 18:00 tot 23:00
Programma:

 

Lezing Jef Vermassen

Jef Vermassen de alom gekende advocaat en vooral strafpleiter komt een lezing geven met als titel “Meester ik heb geen tranen meer “. Dat is de titel van een boek dat hij heeft geschreven en dat handelt over het onbekende en miskende leed van slachtoffers van misdaden.

Deze lezing is geen rechtstreekse organisatie van Neos Maaseik doch wel van de Soroptimist club van Maaseik waar onze gewaardeerde schatbewaarder Kitty bestuurslid van is. Gezien het interessante van deze activiteit geven we de kans aan de leden van Neos Maaseik om aan deze activiteit deel te nemen.

De lezing gaat door op donderdag 17 november om 20:00 u in hotel Beau Sejour, Dorpsstraat 59 in Lanklaar. De deelnameprijs bedraagt 20€ te storten tegen uiterlijk 01 november op de rekening van Neos Maaseik met vermelding lezing Jef Vermassen. Je bent ingeschreven als het geld op de rekening van Neos staat.

Georganiseerd door:
MAASEIK