Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Cabaret Magiq
op 1/12/2022 om 13:30 tot 18:00
Programma:

Beste leden van NEOS Stekene,

 

Hierbij nodigen wij jullie vriendelijk uit voor De magie van Kerst, de kerstshow van Cabaret Magiq in Hamme op donderdag 01 december 2022.

We worden getrakteerd op een flinke portie “feel good” met een gloednieuw, magisch en hartverwarmend eindejaarsspektakel.

Dit (vroege) kerstfeest mag je niet missen…

Een prachtig showballet, schitterende kostuums, live zang, de grootste meezingers & kerstklassiekers, magie & illusie, internationale acts en een lawine aan humor.

En als kers op de (kerst)stronk kan een bezoek van de kerstman uiteraard niet uitblijven.

Cabaret Magiq wordt in de donkerste periode van het jaar omgetoverd in een heus fonkelend kerstpaleis. Talrijke kerstbomen, lichtjes, peperkoeken mannetjes en zuurstokken sieren de robijnrood gekleurde inkomhal als sprankelend voorsmaakje van de warmste show van dit eindejaar.

 

Wanneer:       donderdag 1 december om 14u30

Waar:             Cabaret Magic, Koning Albertplein 13a, 9220 Hamme

Prijs :              38€ per persoon, maar daarvoor moeten we minstens met 20 personen zijn, anders wordt het 43€ en vragen we later 5€ extra… Voor die prijs krijg je een show van 2x60 minuten, gebak en een tas koffie. Daarnaast krijgt iedereen een extra drankje aangeboden van Neos Stekene.

 

We vertrekken op de Markt van Stekene om 13u30 en carpoolen naar Hamme. Wie meerijdt, betaalt 5€ aan de chauffeur.

 

INSCHRIJVEN VOOR 01 OKTOBER. De betaling geldt als inschrijving.

Inschrijving via email naar neosstekene.marina@outlook.com en mits betaling van het passende bedrag op rekening nr BE 85 0689 1039 1406 van NEOS Stekene met vermelding van “CABARET”.

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van NEOS Stekene

Georganiseerd door:
Marina Merckx
Locatie:
Cabaret Magic
Koning Albertplein 13 A
9220 HAMME (O.-VL.)