Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

CLUB-ACTIVITEITEN

De plaatselijke afdelingen organiseren tal van activiteiten. Deze gaan van voordrachten, daguitstappen, gezellig samenzijn, sport en ontspanning,...
In onderstaand overzicht worden sommige activiteiten (voordrachten, uitstappen, cultuur) van de afdelingen in de kijker gezet. Wil je weten wat een afdeling daarnaast nog op het programma staan heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van de afdeling. Klik hier voor een overzicht van alle afdelingen en hun website

Terug naar overzicht
Voordracht door Corine Beyst: Etiquette en de Butler
op 16/2/2023 om 14:00 tot 17:00
Programma:

 

Hoe zit dat nu met de hedendaagse etiquette? Het leven van de butler nu.

Alles wat u altijd had willen weten, maar nooit durfde te vragen.

Hoe zit het met de hedendaagse etiquette? Het leven geschetst van de butler nu. Aangevuld met leuke anekdotes & wist-jedatjes. Visueel ondersteund door een mooi overzichtelijke schermpresentatie.

Gepassioneerd toon ik u aan dat integriteit en karakter, zakelijk of privé, van wezenlijk belang zijn. Graag, héél graag tot uw dienst!

Corine Beyst runde 25 jaar een delicatessenwinkel in Lochristi maar had een droom: butler worden. "Een excellente opleiding in service, hospitality en creatieve vaardigheden aan de School voor Butlers & Hospitality in Oostkamp maakte van mij een gedreven, professionele butler. Excelleren in het bieden van gedenkwaardige en blijvende momenten en het beheersen van de regels van service, etiquette en protocol."

 

Leden: gratis

Niet leden: € 10,00

Georganiseerd door:
Neos Bierbeek
Locatie:
De Borre: zaal 4
Speelpleinstraat 10
3360 BIERBEEK