Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
CTT (2020): CULTURELE RONDREIS IN DE EMIRATEN / DUBAI EXPO 2020
op 28/11/2020 - 3/12/2020 om :00
Programma:

Voorziene data:
28/11/2020 – 03/12/2020
05/03/2021 – 10/03/2021

Programma:

Dag 1 BRUSSEL - DUBAI
Afspraak met onze reisleider op de luchthaven te Zaventem. Na de check-in nemen we onze rechtstreekse lijnvlucht met Emirates Airlines naar Dubai. Maaltijden aan boord en aankomst om middernacht. Daarna begeven we ons naar ons hotel Hyatt Place Jumeirah****.

Dag 2 MODERN DUBAI
Na ons ontbijtbuffet ontdekken we de Arabische parel tijdens een stadsrondrit We rijden via de Marina naar het Palmeneiland en houden halt aan het beroemde Atlantishotel. Verder naar het sprookjesachtige Madinat Jumeirah met zijn souk, waterkanalen en zicht op het iconisch hotel, de Burj Al Arab. Vrije lunch. We brengen een bezoek aan de indrukwekkende Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Met de lift bereiken we de 124ste verdieping en genieten we van het uitzicht. Daarna naar de Dubai Mall met zijn watervallen, aquarium, ijspiste, souk en 1200 winkels. ‘s Avonds varen we door de Dubai Marina met een traditionele Dhow. Transfer terug naar ons hotel voor overnachting.

Dag 3 TRADITIONEEL DUBAI
Vandaag bezoeken we het Oude Dubai. we beginnen met Al Bastakiya, de oudste wijk van Dubai, met het Al-Fahidi fort. Daarna varen we met een typische Abra die ons via de Dubai Creek naar de exotische kruidenmarkt en de Goud Souk brengt. We sluiten de dag af met een bezoek aan de nieuwste attractie van de stad, de Dubai Frame. Terug naar ons hotel voor overnachting.

Dag 4 EXPO 2020 - ABU DHABI
Vandaag rijden we door richting Abu Dhabi waar we aan de grens met Dubai de eerste WereldExpo 2020 ooit in een Arabisch land zullen bezoeken. Het domein met zijn 4 centrale paviljoenen die architectionele parels zijn (Foster, Ghery, Calatrava,...) worden omringd door tientallen paviljoenen van quasi alle andere landen. De Expo heeft als onderwerp ‘Connecting Minds, Creating the Future’ en zal de mooiste en grootste wereldtentoonstelling uit de geschiedenis worden. In de late namiddag begeven we ons terug naar ons hotel in Dubai voor overnachting.

Dag 5 ABU DHABI
Na het ontbijt rijden we terug naar Abu Dhabi. We starten met een bezoek aan het Observation deck at 300 in de Etihad Towers, het luxe hotel Emirates Palace en het paleis van de koninklijke familie. Na onze vrije lunch maken we een panoramische rondrit langs de Corniche naar het prachtige Louvre museum. Dit culturele paradepaardje van de Emiraten heeft onlangs zijn deuren geopend. In de avond bezoeken we de Sheik Zayed Moskee, de derde grootste moskee ter wereld. Terug naar ons hotel in Dubai voor overnachting.

Dag 6 DUBAI - BRUSSEL
Vandaag nemen we afscheid van het sprookje van Duizend en-één-nacht met de ontelbare hoogtepunten. Na ons ontbijt checken we uit en nemen we de transfer naar de luchthaven van Dubai. Aankomst in Brussel in de vooravond.

Prijs

 • Prijs per persoon: € 1199
 • Single supplement vanaf: €280

Inbegrepen in de prijs:

 1. Lijnvlucht Brussel - Dubai - Brussel met Emirates Airlines
 2. Nederlandstalige begeleider gedurende het volledige verblijf
 3. Lokale Nederlandstalige gids tijdens de uitstappen
 4. 5 hotelovernachtingen in hotel Hyatt Place Jumeirah****
 5. 5 x rijkelijk ontbijtbuffet
 6. Uitstappen en ingangsgelden
 7. Bezoek aan de Expo 2020
 8. Bezoek aan de Burj Khalifa
 9. Bezoek aan the Frame
 10. Audioguidesysteem

Niet inbegrepen in de prijs:

 1. Optioneel excursiepakket met avondmalen
 2. Persoonlijke uitgaven
 3. Middagmalen
 4. Dranken bij de maaltijden
 5. Vrijblijvende fooien voor gids en chauffeur
 6. Volledige verzekering aan 7% van de reissom

Georganiseerd door:
Reispartner CTT

City Trip Travel bvba – Lic. A6259
Frankrijkstraat 161, 7711 Dottenijs
Tel 056/505 986
Mail info@ctt.be
Website www.ctt.be 

Georganiseerd door:
CTT
Download documenten:
Infobrochure en inschrijvingsformulier