Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Cultuurreis Yucatan (Mexico) 2022 - Alk Reismakers
op 4/12/2022 - 11/12/2022
Programma:

Beleef het prachtige Yucatan samen


Periode
: 4 december - 11 december 2022 (8 dagen/7 nachten)

Prijs: € 1715 p.p. (single toeslag = € 199 p.p.)

Vlucht: Directe retourvlucht van en naar Brussel.

Programma

  • Dag 1: We vliegen met Tui Fly van Brussel - Cancun.
  • Dag 2: We brengen een bezoek aan het Biosfeerreservaat van Rio Lagartos in het noorden van het schiereiland van Yucatan met bootjes. Vervolgens ontdekken we de lagunes ‘Las Coloradas’. We keren terug naar Valladolid en bezoeken Zací.
  • Dag 3: We vertrekken naar Chichén Itza en bezoeken een van de meest uitgebreide site van Yucatan. Na de lunch vertrekken we naar Merida, met eindiging bij de overdekte markt. Na de check-in, in Doralba Inn geniet je van een vrije avond.
  • Dag 4: Vertrek naar Uxmal, een site uit het klassieke Maya-tijdperk. Hierna rijden we naar Campeche, waar we overnachten.
  • Dag 5: Samen vertrekken we naar Calakmul Biosfeer Reservaat. We stoppen in in Xpujil voor een vrij middagmaal. Hierna gaan we naar Chicanná en bezoeken wede archeologische zone. Check-in in het Chicanna Ecovillage Resort. Diner en overnachting in kleine bungalows.
  • Dag 6: Vertrek voor het bezoek aan het werelderfgoed Calakmul. Picknick lunch in het midden van de jungle. Vertrek naar de havenstad Chetumal en check-in in het modern stadshotel Villanueva. Vrije avond.
  • Dag 7: Tulum staat op de planning. Het betekent in de Maya-taal 'muur' of 'fortificatie'. We hebben vrije tijd in het centrum en in de namiddag gaan we naar Playa del Carmen en verblijven we in het Viva Azteca All Inclusive Resort.
  • Dag 8: We keren van Cancun terug naar Brussel (O-L) via Tui Fly.

 Bekijk het volledige programma onderaan in bijlage.

Informatie en prijzen:

Alk Reismakers, Steenweg 170, B-3570 Alken, 011/36 10 49, neos@alk.bewww.alkreismakers.be

Georganiseerd door:
Alk Reismakers - Neos vzw
Download documenten:
Cultuurreis Yucatan 2022