Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Bad Hofgastein - 8/6 - 18/6/2023 - Intersoc
op 8/6/2023 - 18/6/2023
Programma:

Bad Hofgastein, aan de zonnige kant van de Alpen

Bad Hofgastein ligt in het hart van de vallei van Gastein. Hier kan je zowel een zeer relaxte, een culturele als een sportieve vakantie beleven. Bad Hofgastein maakt deel uit van het gebied Gastein: één dal, drie dorpen en 600 km aan wandelavontuur.

In de omgeving kan je o.a. Salzburg, de stad van de muziek, het kasteel van Hohenwerfen en de zoutmijnen van Hallein verkennen. In het Intersoc-hotel Astoria heb je onbeperkte toegang tot het zwemparadijs in het centrum van het dorp met maar liefst 36 000 m² aan spa en wellness (water afkomstig uit thermale bronnen). Ook tot de kabelbanen in de omgeving krijg je gratis toegang.

Enkele mogelijke excursies tijdens deze reis

  • Salzburg, de stad van de muziek: Met een lokale gids maken we een rondreis langs echte klassiekers van Salzburg, de stad van de muziek. Kuierend door de stad bewonderen we o.a. het geboortehuis van Mozart, het Mirabell paleis en haar tuinen en het marionettentheater.
  • De zoutmijnen van Hallein: We ervaren hoe het er vroeger aan toeging in de zoutmijnen van Hallein en treden tijdens dit belevenisbezoek een halve dag in de voetsporen van de mijnwerkers. We doen hun plunje aan, maken een rit door de zoutmijn en varen over een ondergronds zoutmeer. We kunnen zelfs van de 'glijbanen' van de mijnwerkers glijden. Afsluitend kunnen we struinen door het openluchtmuseum ‘Keltendorp’.
  • De Liechtensteinklamm: We wandelen via een uniek parcours door een van de mooiste kloven van heel Europa, de Liechtensteinklamm. Tijdens deze namiddaguitstap overwinnen we op eigen tempo 100 hoogtemeters langs smalle houten looppaden, tunneltjes en 440 traptreden. Vanaf de indrukwekkende, stalen wenteltrap hebben we een schitterend uitzicht.
  • Bezoek aan een lokale brouwerij: Wie aan Oostenrijk denkt, denkt vaak aan Schnaps of likeur, een alcoholische drank op basis van fruit die deze dranken produceert op ambachtelijke wijze.

Periode: 8 juni - 18 juni 2023 (11 dagen/10 nachten)

Prijzen: Totale deelnemingsprijs 1.356 euro (Toeslag single: 198 euro)

Verblijf: Donderdag 08/06 overnachting in Ulm (incl. diner met drankje, overnachting, ontbijt, picknick, lokale gids bij bezoek Ulm)
Vanaf vrijdag verblijf in Hotel Astoria (09/06) tot zondag 18/06/2023

Meer informatie of boeken?
Bad Hofgastein Neos 2023 - Intersoc Groepsvakanties

Intersoc –Lic. A5654
Haachtsesteenweg 579, PB 47, 1031 Brussel
Vera Verbeeck, vera.verbeeck@intersoc.be
0473/88 11 98

Heb je interesse in een andere reis van Intersoc bezoek dan zeker de algemene website voor neos-leden.

Georganiseerd door:
Intersoc
Download documenten:
Flyer