Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Tweedaagse uitstap naar de FLORIADE
op 24/7/2022 - 25/7/2022
Programma:

 

In 2022 is Almere een half jaar lang hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie. In dit levend laboratorium worden nieuwe technologieën voor groen, voeding, energie en gezondheid onderzocht en toegepast. Je wordt geraakt door wat je ziet, ruikt en proeft. Inspirerende tuinen, congressen, workshops en tentoonstellingen wisselen af met indrukwekkende attracties, verrassende proeverijen, kunst en cultuur.

Floriade Expo 2022 inspireert je om groener en gezonder te leven. Hierdoor is een dagje Floriade méér dan genieten van pracht en groen. Het is het podium waarop de Nederlandse tuinbouw samen met meer dan 400 nationale en internationale deelnemers creatieve, groene oplossingen laat zien die onze steden leuker, leefbaarder en duurzamer maken: Growing Green Cities.

De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade vindt maar één keer in de tien jaar plaats. Mis het dus niet! Almere is niet bij de deur. Daarom werkte Neos een tweedaagse uit zodat we ons één volledige dag kunnen onderdompelen in het groen. Een stadswandeling in Delft met boottocht en een bezoek aan porseleinfabriek Royal Delft maken van deze tweedaagse een unieke belevenis.

Programma tweedaagse: 24 en 25 juli 2022

Dag 1: vertrek, ontbijt met koffie en koffiekoek, bezoek aan Delft (stadswandeling, boottocht en bezoek aan porseleinfabriek Royal Delft), lunch, naar hotel voor diner en overnachting

Dag 2: ontbijtbuffet, 09.30u-17.30u bezoek aan Floriadepark, driegangendiner

Prijs: Tweedaagse op basis van tweepersoonskamer: €279,00 pp

Toeslag single: €25,00

Inbegrepen:

Vervoer

Nederlandstalige gidsbegeleiding

Audioguide

Verblijf op basis van half pension

Extra ontbijt met koffie en koffiekoek op dag 1, lunch op dag 1,driegangenmenu dag 2

Alle uitstappen en toegangsgelden zoals voorzien in het programma

 

Niet inbegrepen:

Annulatieverzekering ( 6.30 % van de totale reissom )

Dranken tijdens de maaltijden

Persoonlijke uitgaven

 

InschrijvenInschrijvingsformulier aanvragen bij uitstappen@neosbierbeek.be  en doorsturen aan secretariaat:vlaams-brabant@neosvzw.be

Storting van 150 euro pp voorschot op rek:  BE98 7344 2602 2793 

 

 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant