Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Samenwerking Neos en Sportievak

Neos en Sportievak zetten je in beweging!

De tijd van stilzitten is voorbij, al is dat bij de meeste Neos-leden nooit aan de orde geweest. Je trekt erop uit, ontdekt en verkent, je geniet en beleeft. Geen luie zetel voor jou, wel integendeel!
Je wil toch graag actief en sportief blijven, dat is goed voor de gezondheid én het sociale contact.
Iedereen wordt aangespoord om te bewegen en in beweging te blijven, ook al ben je de 60, 70 of 80 voorbij.
Goed nieuws voor alle actievelingen, want Neos heeft een nieuwe partner aangetrokken die jou wil verleiden om (nog) meer te gaan sporten en bewegen. Omdat sportief genieten ook een actiepunt van Neos is.

 

Sport op maat
Sportievak zet iedereen in beweging, dat is het motto van deze door Sport Vlaanderen erkende sportfederatie, met een jarenlange ervaring als sportorganisator voor diverse doelgroepen.
‘Van kleuters tot senioren, via sportdagen, sportieve evenementen, clubwerking of sportkampen, op elk niveau en elke schaal, wij willen iedereen aan het bewegen en het sporten brengen’, stelt directeur Suzy Vanwolleghem. ‘Het is een uitdaging om voor de Neos-leden en afdelingen sportieve activiteiten te ontwikkelen. Ons team is er klaar voor!’
Voordelen Neos-leden
Het partnership met Sportievak biedt alle Neos-leden bovendien ook een aantal bijkomende voordelen.
Je krijgt als Neos-lid meer verzekering voor dezelfde prijs (voortaan geen franchise meer). Neem je deel aan de sportieve activiteiten die je Neos-club aanbiedt, dan kan je via je aansluiting bij Sportievak een tegemoetkoming voor sportdeelname bekomen bij jouw mutualiteit. Het formulier van je mutualiteit laat je invullen door je clubsecretaris.
Je krijgt een fikse korting op de kostprijs van (binnenlandse) sportkampen of vakanties georganiseerd door Sportievak, ook bij deelname van gezinsleden en kleinkinderen.

Fietsverzekering
Via Sportievak krijg je bovendien een fikse korting op de fietspechbijstandsverzekering van de VAB.
Voor slechts 25 euro geniet je van het full-option pakket BeNeLux zonder beperking in aantal keren tussenkomst. Normaal kost zo’n verzekering 45 euro per persoon. Er zijn twee instapdata: 1 januari (inschrijven vóór 5 december) en 1 juli (inschrijven vóór 7 juni). Je tekent in voor een volledig jaar. Geïnteresseerd? Geef je naam op bij je clubsecretaris.

24/7 sportverzekering 
Als lid van een Neos-club geniet je een sportverzekering voor alle clubactiviteiten. Maar wil je ook de 24/7 sportverzekering voor alle individuele sporttakken die je buiten Neos beoefent, dan kan je die optie erbij nemen. Als Neos-lid betaal je individueel voor een sportverzekering die je 24 uur per dag en 7 dagen per week verzekert slechts 18 euro. Een gezinsabonnement kost 32 euro. Alle info: www.sportievak.be/senioren/neos

Vraag en aanbod
Graag met Neos en Sportievak de sportieve toer op? Vraag dan zeker je Neos-club om een sportactiviteit te organiseren! Dacht je aan een sportieve wandeling, een begeleide fietstocht, rugscholing, stoelgym, volksspelen, kubb, boogschieten? Of eerder aan een initiatie windsurfen, yoga of nordic walking?
Laagdrempelig sporten of meer uitdagende activiteiten uitproberen, bij Sportievak ben je aan het juiste adres.

Neos en Sportievak zetten ook jouw kleinkinderen in beweging!
Als lid van Neos kan je jouw kleinkinderen laten meegenieten van het Sportievak-sportaanbod.
Laat jouw oogappels kiezen uit een supertof en uitdagend sportkamp en maak gebruik van de ledenkorting die je geniet.
De sportkampen in binnen- of buitenland zijn aangepast aan verschillende interesses en leeftijden en kunnen zowel in internaats- als externaatsformule. Sportievak biedt je 20 jaar ervaring en de garantie op kwaliteit op elk gebied. Wij werken steeds met gediplomeerde sportlesgevers en ervaren medewerkers voor alle randactiviteiten.
Een greep uit ons aanbod: watersporten, paardrijden en eventing, dans, multisport, voetbal, gymnastiek, wielrennen, volleybal, indoorwintersport, beachsporten.
Wedden dat er iets bij zit dat ze willen uitproberen of waar ze gek op zijn!?

Waar wacht je nog op? Je kleinkinderen genieten extra voordelen. Ontdek er alles over op https://sportievak.be/neosleden, noteer de juiste promotiecode en schrijf snel in!