Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Steun Neos met een fiscaal aftrekbare gift

 Met Neos beleef je de tijd van je leven!

Steun Neos met een gift

 
Met Neos ga je vaak samen op stap, gezellig genietend van de mooie dingen van het leven. Dankzij je Neos-club heb je altijd iets om naar uit te kijken, ontmoet je oude en nieuwe vrienden en beleef je samen nét dat ietsje meer. 
 
Neos wil doorgaan met het verenigen van senioren op lokaal vlak via prikkelende voordrachten, culturele evenementen en uitstappen aan de scherpste prijzen. Vind je het belangrijk dat nog véél meer mensen de kans krijgen om een bruisende pensioentijd door te brengen samen met gelijkgezinden uit hun gemeente?
 
Stort je bijdrage als steun voor onze vereniging met 34.000 leden en bijna 220 lokale afdelingen. Neos heeft jouw enthousiasme en hulp hard nodig om haar missie te blijven waarmaken.
 
Geef Neos wind in de zeilen en doneer een bijdrage, groot of klein, eenmalig of structureel, op rekeningnummer BE98 4263 1359 3193 onder vermelding van “Gift Neos”.

Belastingvoordeel: bij elke gift vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. Als je nog belastingen betaalt, kan je tot 45% van je gift recupereren. Met een donatie kleiner dan 40 euro zijn we natuurlijk ook heel blij. Iedere gift is welkom.
 
Vragen? Mail naar emelie.pauwels@neosvzw.be of bel haar op het nummer 02/212 24 95