Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Met Neos voordelig naar Music Hall-producties

Dankzij de Neos-lidkaart genieten Neos-leden van 15% korting op voorstellingen die niet worden opgenomen in de Neos-programmatie.
 

   
 

 


HANS EN GRIETJE, DE SPROOKJESMUSICAL
Een interactieve sprookjesmusical voor de hele familie waar jong én oud van zullen genieten. Het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm wordt in een nieuw jasje gestoken met een Vlaamse cast (met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse La Monaca, Matthew Michel,…), leuke liedjes, veel humor en aanstekelijke dansjes!
 • 11 november  –  14u  –  Ethias Theater Hasselt
 • 22 december  –  11u  –  Capitole Gent
 • 4 januari  –  14u  –  Stadsschouwburg Antwerpen

* BOEK NU MET 15% KORTING *

 SCROOGE, DE MUSICAL

Dé Kerstklassieker ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens zal ieders kersthart verwarmen. Cornelius Baltus (The Lion King, Dans der Vampieren) tekent voor de regie. Dirk Brossé componeert alle muziek.

 • 14 december  –  20u  –  Stadsschouwburg Antwerpen
 • 15 december  –  20u  –  Stadsschouwburg Antwerpen
 • 16 december  –  15u  –  Stadsschouwburg Antwerpen 

  * BOEK NU MET 15% KORTING *

NABUCCO
Eén van de meest opgevoerde opera’s ter wereld, in een verrassende en gloednieuwe arenaversie voor een groot publiek. Je mag je verwachten aan absolute topzangers en een grootse enscenering, in indrukwekkende decors van de internationaal gelauwerde operadesigner Dan Potra. Deze versie is opgevat als een eerbetoon aan de stille film, met weelderige kostuums en decors, en zangers op de top van hun kunnen. Verdi’s ‘Nabucco’ is een bijzonder meeslepende opera, die in deze nieuwe arenaversie de grandeur krijgt die hij verdient.

 • 21 december  –  20u  –  Vorst Nationaal

*BOEK NU MET 15% KORTING *

LA BOHEME
Weinig operacomponisten konden met hun muziek de emoties zo beroeren als Giacomo Puccini. En weinig opera’s vinden zo vlot hun weg naar het hart als zijn tragische romance ‘La Bohème’. De opera werd gebaseerd op het tijdschriftfeuilleton ‘Scènes de la vie de bohème’ dat Henri Murger tussen 1847 en 1849 publiceerde. Daarin wordt het verhaal verteld van arme Parijse kunstenaars die zich verliezen in de kunst en de liefde. Nu in een verrassende en gloednieuwe arenaversie voor een groot publiek.

 • 22 december  –  20u  –  Vorst Nationaal

* BOEK NU MET 15% KORTING *

BLAUWBAARD, OPERETTE
In december staat daarom Blauwbaard op de planken van Capitole Gent, één van de meesterwerken van Jacques Offenbach (1813-1880), in een hedendaagse en hoogst amusante enscenering door het Operetta-theater van Boedapest. Het bekende verhaal wordt nieuw leven ingeblazen door het te situeren in een hedendaagse omgeving: het bedrijfsleven. CEO Blauwbaard en senator Bobeche hebben de touwtjes strak in handen. Ze staan bovenaan in de hiërarchie en controleren alles totdat Boulotte, een openhartige kuisvrouw het heft in eigen handen neemt. Het wordt een verhaal vol intriges over verrassende romances en de machtswellust.

 • 27 december  –  20u  –  Capitole Gent
 • 28 december  –  20u  –  Capitole Gent
 • 29 december  –  20u  –  Capitole Gent

  * BOEK NU MET 15% KORTING *
 
DE NOTENKRAKER

125 jaar na de allereerste voorstelling toveren Music Hall, Franco Dragone en wereldvermaard componist Matt Dunkley dit ultieme kerstverhaal om tot een groots, vernieuwend familiespektakel. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, bewerkt door Matt Dunkley en gebracht met virtuoze danspartijen, waarin naast de klassieke dansers ook break-en en luchtdansers verrassend hun plaats krijgen, de prachtige kostuums, de mooie bijdrage van een twintigtal kinderen en evenveel figuranten.
 • 28 december 2018 om 20u00 – Vorst Nationaal
 • 29 december 2018 om 15u00 – Vorst Nationaal
 • 30 december 2018 om 15u00 – Capitole te Gent
 • 2 en 3 januari 2019 om 15u00 - Stadschouwburg te Antwerpen

* BOEK NU MET 15% KORTING *

 

NEVERLAND: THE ADVENTURES OF PETER PAN
Neverland, the Adventures of Peter Pan brengt het gekende verhaal van Peter Pan naar de 21e eeuw, in een familiespektakel waarin de allernieuwste technologie, de moderne choreografie, acrobaten, beatboxers en streetdancers hand in hand samengaan met oeroude theatermagie. Dankzij de heldere muzikale vertelling, de schitterende kostuums en het imponerende decor, met onwaarschijnlijke videomapping-projecties, kom je ogen en oren tekort. Net als Peter Pan zelf, zal je dit Neverland nooit meer willen verlaten!
 

 • 22 februari  –  20u  –  Stadsschouwburg Antwerpen
 • 23 februari  –  20u  –  Stadsschouwburg Antwerpen

* BOEK NU MET 15% KORTING *

THE BEST OF MUSICALS
Met de vorige editie van ‘The Best of Musicals’ verbaasden we jong en oud. Het werd een waanzinnig succes waar beslist een vervolg op moest komen. In 2019 keert ‘The Best of Musicals’ dan ook terug met een jubileumeditie, die helemaal in het teken staat van ’30 jaar Music Hall’. Dé ideale gelegenheid om alle onvergetelijke shows die we de voorbije decennia aan jou mochten voorstellen, nog eens de revue te laten passeren.

MARIE-ANTOINETTE
Dit internationaal Franse dansgezelschap behoort tot de absolute wereldtop. Vorig seizoen brachten ze het succesvolle ‘Beauty and the Beast’.
 • 23 maart 2019 om 20u00 – Stadsschouwburg Antwerpen
 • 24 maart 2019 om 15u00 – Stadsschouwburg Antwerpen

* BOEK NU MET 15% KORTING *

A NIGHT AT THE OPERA
Een wervelende voorstelling met allemaal hoogtepunten uit ’s werelds meest gekende opera’s.

 • 26 april  –  20u  – Capitole Gent
 • 27 april  –  15u  –  Stadsschouwburg Antwerpen

* BOEK NU MET 15% KORTING *

SLEEPING BEAUTY
Topdansers in een sprookjesachtige enscenering. Zo brengt Music Hall het ballet “Sleeping Beauty”, met een zwierige partituur van Pjotr Iljitsj Tchaikovksy. Het is een prachtig voorbeeld van het klassieke ballet aan het einde van de 19de eeuw. De schitterende decors en kostuums, samen met het onverwoestbare verhaal, zorgen voor een onvergetelijk spektakel voor de hele familie.

MADAMA BUTTERFLY
Met het tragische liefdesverhaal van Madama Butterfly kon componist Giacomo Puccini (1858-1924) alle emotionele registers opentrekken. De muziek die hij voor Butterfly schreef, is een boeiende confrontatie tussen Oost en West. Het is een mengeling van leidmotieven in de stijl van Wagner en authentieke Japanse melodieën, die zonder uitzondering allemaal recht naar het hart gaan. Het verhaal, de emoties en de muziek zijn zo universeel dat Madama Butterfly na al die jaren onverminderd populair blijft. Puccini vond het zelf zijn meest doorvoelde en expressieve opera.

 • 11 mei  –  20u  –  Kursaal Oostende
 • 12 mei  –  15u  –  Capitole Gent
 • 14 mei  –  20u  –  Stadsschouwburg Antwerpen

  * BOEK NU MET 15% KORTING *
 

Meer info of interesse?
Benoit Declercq, 03/229 18 28 of benoit.declercq@musichall.be,  www.musichall.be