Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Met Neos voordelig naar Music Hall-producties

Dankzij de Neos-lidkaart geniet je als Neos-lid van 15% korting op voorstellingen die niet worden opgenomen in de Neos-programmatie. Wil je graag tickets boeken? Klik op de reservatielink bij de voorstelling van je keuze. Door deze link te gebruiken wordt je korting automatisch verrekend. Opgelet: heb je nog geen profiel aangemaakt? Dan moet je dit eerst doen vooraleer je je kan aanmelden.
 

NEVERLAND: THE ADVENTURES OF PETER PAN
Neverland, the Adventures of Peter Pan brengt het gekende verhaal van Peter Pan naar de 21e eeuw, in een familiespektakel waarin de allernieuwste technologie, de moderne choreografie, acrobaten, beatboxers en streetdancers hand in hand samengaan met oeroude theatermagie. Dankzij de heldere muzikale vertelling, de schitterende kostuums en het imponerende decor, met onwaarschijnlijke videomapping-projecties, kom je ogen en oren tekort. Net als Peter Pan zelf, zal je dit Neverland nooit meer willen verlaten!
 

 • 22 februari  –  20u  –  Stadsschouwburg Antwerpen
 • 23 februari  –  20u  –  Stadsschouwburg Antwerpen

* BOEK NU MET 15% KORTING *

THE BEST OF MUSICALS
Met de vorige editie van ‘The Best of Musicals’ verbaasden we jong en oud. Het werd een waanzinnig succes waar beslist een vervolg op moest komen. In 2019 keert ‘The Best of Musicals’ dan ook terug met een jubileumeditie, die helemaal in het teken staat van ’30 jaar Music Hall’. Dé ideale gelegenheid om alle onvergetelijke shows die we de voorbije decennia aan jou mochten voorstellen, nog eens de revue te laten passeren.

MARIE-ANTOINETTE
Dit internationaal Franse dansgezelschap behoort tot de absolute wereldtop. Vorig seizoen brachten ze het succesvolle ‘Beauty and the Beast’.
 • 23 maart 2019 om 20u00 – Stadsschouwburg Antwerpen
 • 24 maart 2019 om 15u00 – Stadsschouwburg Antwerpen

* BOEK NU MET 15% KORTING *

HANSJE EN GRIETJE - extra shows
 Hans & Grietje de Sprookjesmusical is, net als het succesvolle Roodkapje de Sprookjesmusical, een leuke, interactieve familiemusical waar jong én oud van genieten. Het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm is in een nieuw jasje gestoken met een Vlaamse cast (met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse La Monaca, Matthew Michel,…), leuke liedjes, veel humor en aanstekelijke dansjes

 • Zaterdag 27 april – Stadsschouwburg Antwerpen (14u00)
 • Zondag 28 april - Stadsschouwburg Antwerpen (11u00)

            *BOEK NU MET 15% KORTING *

SLEEPING BEAUTY
Topdansers in een sprookjesachtige enscenering. Zo brengt Music Hall het ballet “Sleeping Beauty”, met een zwierige partituur van Pjotr Iljitsj Tchaikovksy. Het is een prachtig voorbeeld van het klassieke ballet aan het einde van de 19de eeuw. De schitterende decors en kostuums, samen met het onverwoestbare verhaal, zorgen voor een onvergetelijk spektakel voor de hele familie.

MADAMA BUTTERFLY
Met het tragische liefdesverhaal van Madama Butterfly kon componist Giacomo Puccini (1858-1924) alle emotionele registers opentrekken. De muziek die hij voor Butterfly schreef, is een boeiende confrontatie tussen Oost en West. Het is een mengeling van leidmotieven in de stijl van Wagner en authentieke Japanse melodieën, die zonder uitzondering allemaal recht naar het hart gaan. Het verhaal, de emoties en de muziek zijn zo universeel dat Madama Butterfly na al die jaren onverminderd populair blijft. Puccini vond het zelf zijn meest doorvoelde en expressieve opera.

 • 11 mei  –  20u  –  Kursaal Oostende
 • 12 mei  –  15u  –  Capitole Gent
 • 14 mei  –  20u  –  Stadsschouwburg Antwerpen

  * BOEK NU MET 15% KORTING *
 

Meer info of interesse?
Benoit Declercq, 03/229 18 28 of benoit.declercq@musichall.be,  www.musichall.be