Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Sportpaleis Group

Neos-leden genieten van mooie kortingen op de voorstellingen van Sportpaleis Group!
Heb je vragen over je boeking? Neem dan contact op via mail (groepen@sportpaleisgroup.be) of telefonisch (+32 3 400 40 47). De ticketverkoop voor Cirque du Soleil verloopt via Neos. Hiervoor kan je steeds contact opnemen via ledenvoordeel@neosvzw.be.


Cavalluna – Legend of the desert

Achter de naam CAVALLUNA schuilt wat sinds 2003 zo’n 7,5 miljoen toeschouwers in heel Europa heeft geraakt en geboeid, evenals alle paarden die al vele jaren bekend en geliefd zijn, en de beproefde mix van unieke ruitersport, grandioze decors en ontroerende muziek.
Al in zijn vorige producties ‘Companions of Light’ en ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ maakte creatief directeur en producer Klaus Hillebrecht het publiek enthousiast met prachtige beelden, fantastische ensceneringen en een zeer onderscheidende soundtrack. De shows werden meerdere malen geroemd als de beste in jaren en waren te zien in overvolle stadions in verschillende Europese grootsteden.
Met de nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ wil de Emmy-genomineerde componist zijn eerdere successen voortzetten en een wervelend spektakel vol nieuwe dimensies creëren met de mooiste paardenrassen van Europa. De magische scènes gaan gepaard (pun intended) met adembenemende optredens waarin mens en dier in perfecte harmonie samenwerken en het prachtige verhaal tot leven brengen.

Maak je klaar voor ‘Legend of the Desert’
De nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ neemt je weer mee op een adembenemende reis. Het geheimzinnige verhaal van deze show draait rond een prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?
“CAVALLUNA – Legende van de woestijn” zal heel Europa betoveren met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 en verheug je nu al op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.
Europa’s populairste familie-entertainmentshow met paarden komt terug en treedt voor de tweede keer op onder de nieuwe merknaam “CAVALLUNA” in Antwerpen in het Sportpaleis. Van 29 februari tot 1 maart 2020 wordt de arena omgetoverd tot een plek die het publiek uitnodigt om te dromen en zich te verwonderen.
Hiervoor kan u als goede partner van een mooie korting van €7 genieten. Kaarten kosten €42, €53, €64 of €75.

Wanneer:

 • Zaterdag 29 februari 2020 om 15:00 en 20:00
 • Zondag 1 maart 2020 om 15:00


Waar: Sportpaleis Antwerpen
Korting: €7 korting (aanbod geldig zolang de voorraad aan het voordeeltarief strekt)

Te reserveren enkel via onderstaande link met codewoord: NEOS
https://www.teleticketservice.com/nl/event/special/tts-channel-s100-2/cavalluna-legend-of-the-desert-FC1B9966407E3A9F824BE8CFFF9E3FDB


Pocahontas

Na het succesvolle ‘Aladdin’, dat door pers en publiek overladen werd met superlatieven, brengt theaterhuis Uitgezonderd. van James Cooke tijdens Paasvakantie 2020 een nieuwe familiemusical naar Vlaanderen. Indiaanse klanken zullen het waargebeurde verhaal vertellen van Pocahontas en haar indianenstam die geconfronteerd worden met de Engelse ontdekkingsreiziger John Smith en zijn schip vol gelukzoekers.
Silke Mastbooms, finaliste The Voice, wordt Pocahontas
Het verhaal van Pocahontas is bekend door de Disneyfilm, maar wordt nu voor de allereerste keer leven ingeblazen in het theater. En wie beter dan Silke Mastbooms (finaliste The Voice Van Vlaanderen 2012) kan deze titelrol op zich nemen? Zij krijgt Juan Gerlo, bekend bij het jonge volk als hoofdrolspeler Jonas in de populaire Ketnet-reeks Ghostrockers, naast haar.
Artistiek zaakvoerder James Cooke licht vol overtuiging zijn keuze toe: “Silke is een pittige dame met een dijk van een stem én ze heeft geen uren nodig in de make-upstoel. Zij ís gewoon Pocahontas!” Silke vult aan: “Ik denk dat Pocahontas en ik allebei zeer nieuwsgierig zijn. Ik ben ook nooit echt een elegant prinsesje geweest en ook dat zie ik niet bepaald in Pocahontas”. Geen Pocahontas zonder John Smith. De rol van deze knappe Westerse ontdekkingsreiziger wordt vertolkt door Juan Gerlo. “Juan kwam tijdens de auditie al even langs om een scène mee te spelen. Je voelt onmiddelijk dat hij heel goed weet wat hij doet en dat ook zeer professioneel aanpakt. Dat is exact wat ik nodig heb, zeker nu ik mijn eerste hoofdrol in een musical te pakken heb!”, lacht Silke.

Het verhaal
Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’ raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…

Wanneer:

 • Zaterdag 4 april 2020 om 15u00
 • Zondag 5 april 2020 om 15u00
 • Zaterdag 11 april 2020 om 13u30 & 17u00
 • Zondag 12 april 2020 om 13u30 & 17u00
 • Maandag 13 april 2020 om 15u00
 • Zaterdag 18 april 2020 om 13u30 & 17u00
 • Zondag 19 april 2020 om 15u00


Waar: Capitole Gent
Korting: €5,50 korting (aanbod geldig zolang de voorraad aan voordeeltarief strekt).

Te reserveren enkel via onderstaande link met codewoord: NEOS
https://www.teleticketservice.com/nl/event/special/tts-channel10/pocahontas-70C92931335760E9905419DF54F866FC


Night Of The Proms 2020

Ook dit jaar werkt Night Of The Proms met een vroegboekactie. Alle tickets die besteld en betaald zijn voor 28 februari 2020, kunnen aangekocht worden aan een voordeliger tarief.

Wanneer:

 • Vrijdag 20 november 2020 om 20.30u
 • Zaterdag 21 november 2020 om 20.30u


Waar
: Sportpaleis Antwerpen

Groepstarieven

 

Zitplaats tribune &

middenplein

Zitplaats balkon

Staanplaats middenplein

Staanplaats balkon

Normale tarieven

€ 61,00

€ 48,00

€ 34,00

€ 29,00

Vroegboek

€ 54,00

€ 42,00

€ 29,00

€ 26,00

 

       

*prijzen zijn inclusief reservatiekosten

Verzending
E-tickets: gratis, zelf af te drukken (1 ticket per pagina)
Per post: eenmalige verzendkost van €3,60

Opties

Indien u dit wenst of indien het u kan helpen, kan u eerst een optie nemen op een aantal tickets alvorens een definitief aantal te moeten opgeven.