Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Zet met Neos de bloemetjes buiten!


Floralia Brussels 2021 (3/4/2021- 2/5/2021)

Florialia Brussels 2020 is geannuleerd door Covid-19, maar komt terug in 2021!

Het kasteel van Groot-Bijgaarden opent zijn deuren voor iedereen die een bezoekje wil brengen aan Floralia Brussels. Je kan er genieten van 500 soorten tulpen, hyacinten, narcissen en andere variëteiten. Tapijten van wilde bloemen onder de eeuwenoude bomen, het hart van rode tulpen, een labyrint in alle kleuren van de regenboog, een bloemenpauw en tientallen originele perken van lentebloeiers. De serre van 1.000 m² wordt volledig omgetoverd in een mooie binnentuin waar je een grote bloemencreaties van snijbloemen en exotische planten kan vinden.

De Donjon, gebouwd in 14e eeuw, wordt opengesteld en is bereikbaar tot het dakterras waar je een panoramisch uitzicht hebt over het Vlaamse Pajottenland en de Rand van Brussel. 

Dankzij Neos kan je genieten van de pracht en praal van de Floralia met 2 euro korting op je toegangsticket! Je hoeft hiervoor enkel je gegevens in de kortingsbon in te vullen en die af te geven aan de kassa. De kortingsbon zal je hier vanaf februari 2021 kunnen terugvinden.

Meer foto's? Neem dan een kijkje op de website van Floralia Brussels
www.floralia-brussels.be/floralia-brussels/