Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

En de winnaars zijn ..
Ook dit jaar kon je tijdens de Ledenwedstrijd 2022 mooie prijzen in de wacht slepen. Ben je benieuwd op jij bij de gelukkige winnaars bent?

Bedankt om mee te spelen met onze Ledenwedstrijd 2022!

Heerlijke weekendjes weg, tickets voor prachtige voorstellingen of een heerlijk pakketje Neos-biertjes? Ook dit jaar kon je tijdens de ledenwedstrijd mooie prijzen in de wacht slepen. Ben je benieuwd op jij bij gelukkige winnaars bent? Ontdek het in ons nieuwste Neos-magazine! (p. 48-49)

 

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1. Vakantiedomein Ter Helme: fijn fiets- en wandelarrangement
2. Vayamundo: waardebon van 300 euro
3. Reizen Lauwers: waardebon van 250 euro
4. Intersoc: waardebon van 500 euro
5. Trias: geschenkmand met fairtrade producten
6. Breisach am Rhein: Een verblijf met uitzicht op het Zwarte Woud en de Elzas
7. Neos : Heerlijk Neos-bier pakket 
8. Operaballet Vlaanderen : Duoticket Creature
9. Kamaan-Reizen: 10 luxueuze champagnepakketten
10. Alk-Reizen: een reischeque ter waarde van €1950 naar Thailand
11. Concertgebouw Brugge: 10 vouchers voor Concertgebouw Circuit + 2 festivalpassen voor het Budapest Festival
12. Studio 100: twee duotickets voor Red Star Line Musical
13. Kursaal Oostende: 5 duotickets ‘Ein Abend in Wien’
14. Toerisme Sint-Niklaas: overnachting met toeristisch verkenningspakket

 

1. Vakantiedomein Ter Helme: fijn fiets- en wandelarrangement
Verken met een compagnon de Belgische kust tijdens een heerlijk fiets- en wandelarrangement in duindomein ter Helme. Tijdens je verblijf geniet je van 2 nachten met ontbijtbuffet en 2 driegangen-diners. Gewapend met een informatiepakket en fietskaart kan je de pareltjes van onze kust verkennen. Heerlijk uitwaaien aan zee! Datum naar keuze, naargelang de beschikbaarheid.
Ter Helme, jouw duindomein aan zee. Hier is de kust veilig!

Website

2. Vayamundo: waardebon van 300 euro
Uitwaaien aan zee, wandelen in Houffalize of zonnebaden in L’Espinet? De locaties van
Vayamundo hebben voor ieder wat wils. De voucher ter waarde van 300 euro kan je in elk van
deze bestemmingen gebruiken.
Aan jou de keuze.

Website

3. Reizen Lauwers: waardebon van 250 euro

Van toffe daguitstappen tot verre reizen, bij Reizen Lauwers valt er voor ieder wat te beleven. Een waardebon van 250 euro zet je aan het dromen van een fijne tijd in een pico bello organisatie naar een zelfgekozen bestemming.

Website

 

4. Intersoc: waardebon van 500 euro

Intersoc heeft het hele jaar door fantastische vakantiebestemmingen. Het pittoreske skigebied Flims, het nieuwe Bad Hofgastein in Oostenrijk of zomerbestemming Wengen. Of je nu graag wandelt, skiet of gewoon relaxed, bij Intersoc beleef je steeds een geweldige vakantie. De waardebon is te gebruiken voor een exclusieve Neos-reis in een Intersoc hotel.

Website
 

 
 5. Trias: geschenkmand met fairtrade producten

Op de win-win winkel van Trias kan je heel wat verschillende én lekkere geschenken vinden.
Win-win, want jij koopt een (h)eerlijk geschenk én een boer of ondernemer overzee krijgt een eerlijke prijs voor zijn of haar product. Sleep jij deze (h)eerlijke win-win geschenkmand in de wacht?

Website

 
  6. Breisach am Rhein: Een verblijf met uitzicht op het Zwarte Woud en de Elzas

Kom helemaal tot rust in Breisach am Rhein, ideaal voor een verlengd weekend of stopplaats tussen Freiburg, de parel van het Zwarte Woud en Colmar, de wijnhoofdstad van de Elzas.
Deze verwentrip voor twee omvat: 2 overnachtingen inclusief ontbijt in een leuk 3-sterrenhotel aan de Rijn,
1 rondleiding door de wijnkelders met een proeverij of een heerlijke boottocht over de Rijn. Geniet van de natuur per fiets of te voet in de Naturgarten Kaiserstuhl. Verblijf is mogelijk tussen 9 april en 31 oktober 2023 op aanvraag en beschikbaarheid.


Website

 


© Fantastische Strasse/Breisach-Touristik

Info : Breisach-Touristik, breisach-touristik@breisach.de, Tel. 0049 7667 940155, www.breisach.de
 

7. Neos: heerlijk Neos-bier pakket

Als heerlijk goudbruin biertje met frisse afdronk is ons Neos-biertje perfect om met je maatje te klinken. Vijf Neos-leden kunnen binnenkort al klinken met hun pakket van 12 flesjes. Schol!

Website

 
 8. Operaballet Vlaanderen: duoticket Creature

Na hun triomftocht met Giselle keren choreograaf Akram Khan en zijn dreamteam terug naar Opera Ballet Vlaanderen voor een grootschalig ballet. Creature is een indrukwekkend ballet over verlatenheid en isolatie, en het verlangen naar verbondenheid. Geniet met twee op 24 januari van de voorstelling ‘Creature’ in Opera Ballet Vlaanderen te Antwerpen.

Website

 

 9: KAMAAN reizen: 10 luxueuze champagnepakketten
Onze reispartner KAMAAN reizen schenkt 10 luxueuze geschenkpakketten champagne.
KAMAAN reizen organiseert en begeleidt groepsreizen op maat voor 55+, van A tot Z, helemaal volgens uw wensen en steeds tot in de puntjes verzorgd.

Website

 
 10: Alk Reismakers: een reischeque ter waarde van €1950 naar Thailand

Glimlachende boeddha’s, historische tempels en ruïnes, fascinerende natuur, oogverblindende cultuur, een bruisend stadsleven, Aziatische gastvrijheid en een overheerlijke keuken… dat alles is Thailand. Tijdens deze 12-daagse rondreis in het beste, droge seizoen ontdek je het allemaal. Vertrek op 05.02.2023. De reischeque bevat de deelname voor één persoon in een tweepersoonskamer. De winnaar mag een 2de persoon meenemen aan dezelfde prijs of een single toeslag betalen. De prijs is niet overdraagbaar in geld of andere bestemming.

Website

 

 11. Concertgebouw Brugge: 10 vouchers voor Concertgebouw Circuit + 2  festivalpassen voor het Budapest Festival
Ontdek het Concertgebouw van Brugge tijdens een parcours met kunst en architectuur. Bewonder de moderne architectuur, hedendaagse kunstcollectie en de fototentoonstellingen. Met als hoogtepunt een uniek uitzicht op het dakterras over de historische kern van werelderfgoedstad Brugge tot aan de kust. Er zijn 10 vouchers te winnen voor deze unieke beleving! Founding father Iván Fischer dirigeerde zijn Budapest Festival Orchestra in geen tijd naar de top tien van de beste orkesten ter wereld. Hoewel deze Hongaarse musici van alle markten thuis zijn, verdienden ze toch vooral hun sporen in het laatromantische en vroegmoderne repertoire. Er zijn twee festivalpassen in rang 1 te winnen voor het Budapest Festival op vrijdag 19 mei tot zondag 21 mei 2023.

Website concertgebouw, Website Budapest Festival

 

 12. Studio 100: twee duotickets voor Red Star Line Musical
Met Red Star Line brengt Studio 100 een nieuwe prestigieuze spektakelmusical. De voorstelling baseert zich op het verhaal van de gelijknamige rederij en de levensverhalen van de passagiers. Na het succes van 14-18, 40-45 en Daens brengt Studio 100 opnieuw een groot, episch verhaal van bij ons. Ook nu weer willen ze dit verhaal op een grensverleggende manier proberen te vertellen. Noteer alvast zondag 19 maart 2023 in je agenda met als locatie het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs.

Website
 
 
 13. Kursaal Oostende: 5 duotickets ‘Ein Abend in Wien’
Met hun adembenemend talent brengen het ballet, de zangers, het koor, de musici van ‘Ein Abend in Wien’ je naar het grote Wenen van weleer. Op hun programma: kunstschatten uit de wereld van de operette en de opera buffo, de mooiste walsen, polka’s, marsen, csardassen, mazurka’s, waaronder de onvergetelijke ‘Kaiserwalzer’ en ‘An der schöne blauen Donau’, zonder de traditionele ‘Radetzky Marsch’ van vader Strauss te vergeten. Sleep jij één van de 5 duotickets in de wacht? Noteer alvast 6 januari 2023 in je agenda.

Website

 
 14. Toerisme Sint-Niklaas: overnachting met toeristisch verkenningspakket
Ontdek hoe verrassend Sint-Niklaas wel is met haar street art, art deco parels, boeiende musea en leuke winkeltjes. Toerisme Sint-Niklaas verwent je met een overnachting voor twee personen in Hotel Moon, met ontbijt en toeristisch verkenningspakket.

Website