Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Door het coronavirus moeten we een poosje ‘in ons kot’ blijven en zijn alle Neos-evenementen tot nader order uitgesteld. We zullen elkaar dus pas binnen enkele weken weer in levende lijve ontmoeten. Hou ondertussen afstand maar wees niet afstandelijk. En hou moed. Neos laat je niet los!
Ondertussen vind je hier een aantal tips om de coronacrisis door te komen. 
 

Reizen en evenementen worden uitgesteld.

De reissector staat onder zware druk. Daarom besliste minister van Consumentenzaken Nathalie Muylle tot een tijdelijke afwijking van de verplichting om de reiziger terug te betalen voor geannuleerde pakketreizen, ongeacht van wie de annulering uitgaat (reiziger zelf of reisorganisator). Voorwaarde is dat de reisorganisator een voucher (reischeque) aflevert voor dezelfde waarde en die voor minstens één jaar geldig is. In de praktijk probeert je club de geplande reis te verplaatsen. Wacht af tot er een nieuw voorstel komt.

Ook in de evenementensector wordt hard gewerkt om alle voorstellingen en optredens te verplaatsen naar een veilige datum. Je clubbestuur zal je hierover verder informeren.
We vragen je begrip voor deze zeer uitzonderlijke situatie. Iedereen is gebaat bij het principe ‘uitstel is geen afstel’.

Voor een aantal evenementen die Neos in eigen beheer organiseert en waarvan de kosten nog gerecupereerd kunnen worden, wordt wel een terugbetaling voorzien. Ook hierover krijg je van je clubbestuur meer info van zodra alles duidelijk is.

We doen dus even beroep op je geduld en solidariteit!