Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Digikracht uitgelegd

Je hoort het ons vaak zeggen: project Digikracht. Hiermee verwijzen we naar ons digitaal transformatietraject waaronder o.a. het ontwerp van de nieuwe (club)websites en een volledig hernieuwd ‘Gust’ systeem op maat van de toekomst vallen. Binnen project Digikracht zoeken we voor dit ‘nieuwe Gust’ systeem nog een passende naam. Heb jij ideeën? Laat ze ons weten via welkom@neosvzw.be.

Momenteel is ontwikkeling de nieuwe website(s) en bestuurdersnet volop bezig. Op de startdagen wordt hiervan een tipje van de sluier opgelicht. 

Ook de ontwikkeling van nieuwe platform is in volle gang en zal rond de zomervakantie afgerond worden.Juist op tijd om vanaf augustus/september de eerste stappen te zetten naar het nieuwe systeem. De doelstelling is om tegen 1 april '25 alle afdelingen op dit nieuwe platform te zetten. Er werd gekozen om gefaceerd op te starten en niet alle afdelingen op hetzelfde moment

Geen nood, elke club wordt tijdig van deze overstap geïnformeerd en zal vooraf een persoonlijke opleiding krijgen. 
 
De overschakeling naar een nieuw systeem houdt onvermijdelijk het overzetten van data met zich mee. In een latere fase zal gecommuniceerd worden wat er overgezet kan/zal worden en wat niet. 
Als club kan je je wel reeds voorbereden voor deze migratie van data. Start alvast met het opschonen van de leden in Gust. In dit document lees je er meer over.