Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Terug naar overzicht
Midweek 60 met een + ''Genieten als een echte BourgondiŽr'
op 23/9/2019 - 27/9/2019 om :00
Programma:

Van 23 tot en met 27 september 2019 trekken we met Neos naar het betoverende Houffalize voor een fijne vakantie in goed gezelschap!

Wat staat er op het programma?
Je geniet van vijf dagen volpension in Vayamundo Houffalize, alle comfort en luxe in een prachtige omgeving. Onze nieuwe reisbegeleiders Frans Vromman, voorzitter van Neos Pittem, en Lucienne Winters, voorzitster van Neos Genk, zullen je met de beste zorgen omringen en je door het mooie programma loodsen.

 •  Grimmlachen
  Je vakantie begint goed met de voorstelling ‘Grimmlachen’ van Frank Degruyter. De rest van de week kan je ‘s avonds wegdromen op heerlijke muziek of je uitleven op de dansvloer tijdens de animatie door de wervelende Jan Vanhoof. Allez chantez (ou dansez)! 
 • Op z’n Bourgondisch
  Boeiende sprekers nemen je mee in het leven van een echte Bourgondiër. Jos Meersmans vertelt je in zijn voorstelling ‘Our Great Mr. Handel’ over de successen en nederlagen van de beroemde barokcomponist Händel en laat je genieten van zijn meesterwerken. Samen met Eddie Niesten maak je dan weer een smakelijke wandeling doorheen de gastronomische geschiedenis en de Bourgondische levensstijl. Culinair én muzikaal genieten dus!
   
 • Touren en tuinen
  Natuurlijk ga je als echte Bourgondiër op pad om de geneugten des levens te ontdekken. Zo breng je tijdens een daguitstap een bezoek aan de Abdij van Maredsous, waar je de pracht van de abdij kan bewonderen en kan genieten van hun hemelse kaas en bier. Vervolgens kan je de rijkdommen van de Tuinen van Annevoie ontdekken, een echte aanrader. Een excursie op donderdag brengt je dan weer naar het majestueuze Luik. Tijdens een bustour en ontspannend boottochtje ontdek je de pracht en praal van de stad.
  En zoals het een echte Bourgondiër betaamt, zal je kunnen genieten van heerlijke buffetten en een feestelijk afscheidsdiner, in het gezelschap van (nieuwe) Neos-vrienden.


Praktisch

Datum: 22 of 23 t.e.m. 27 september 2019 (afhankelijk of je al dan niet busvervoer neemt)
Verblijf: Vayamundo Houffalize, Ol Fosse d'Outh, 1, 6660 Houffalize

Georganiseerd door:
Neos vzw
Locatie:
Vayamundo
Ol Fosse d'Outh 1
6660 HOUFFALIZE
Download documenten:
Flyer