Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Educo
Digitale geletterheid in onze kernzaak

 

ALLEMAAL DIGITAAL

Sterk in innovatieve opleidingen zowel online als ter plaatse in onze lokalen
 
 
 

Wil je jouw digitale vaardigheden versterken? Heb je zin om nieuwe toepassingen te leren kennen en gebruiken? Educo heeft een breed en innovatief opleidingsaanbod, zowel voor startende als voor meer ervaren gebruikers.

Professioneel, praktisch en interactief, dat is de aanpak van onze ervaren educatief medewerkers.

We hebben opleidingscentra in Gent en Hasselt. Onze online opleidingen kan je volgen op een zelfgekozen locatie. Ook dan hebben deelnemers rechtstreeks contact met de lesgever die in beeld is terwijl zij of hij iets uitlegt. Heb je een vraag? Dan kan je die live of via de chat stellen.

Leer je graag bij op je eigen tempo en op een zelfgekozen moment, bekijk dan zeker ons aanbod met instructievideo’s. We bezorgen je videomateriaal waarin we stap voor stap uitleggen hoe je een digitale toepassing kunt gebruiken. Met opdrachten kan je vervolgens zelf aan de slag gaan om te oefenen. Wij geven je graag feedback bij de resultaten.

Educo is een erkende dienstverlener voor de kmo-portefeuille, het Vlaams opleidingsverlof en de opleidingscheques. Neos-leden genieten van een extra korting van 10%.

Het volledige aanbod vind je op de website: www.educo.be

 


EDUCO GENT
Koning Albertlaan 27
9000 Gent
09 241 89 79
info@educo.be

EDUCO HASSELT
Monseigneur Broekxplein 6
3500 Hasselt
011 29 08 25
info@educo.be
 

  • Educo is een sociaal-culturele organisatie, gespecialiseerd in opleidingen over computertoepassingen, communicatie en media.
     
  • Educo heeft 30 jaar ervaring en heeft een gewaardeerde expertise opgebouwd in praktijkgerichte opleidingen.
     
  • We werken stap voor stap, in een competentieversterkende sfeer, met uitwisseling en interactie. Hierbij gaat veel aandacht naar het leren in groepsverband en naar praktische toepassingen.