Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

DEEP BRIDGE

Laat je betoveren door de wervelende producties van Deep Bridge. Een vleugje nostalgie met ‘The Sound of Music’ of quality time met de kleinkinderen met ‘Charlie and the Chocolate Factory’ en ‘Robin Hood’. Geniet van maar liefst 15% korting op alle Deep Bridge producties* met de kortingscode DEEPBRIDGENEOS op www.deepbridge.be/neos.
* m.u.v. de sprookjesvoorstellingen in de culturele centra

Ontdek hier de geplande voorstellingen:

The Sound of Music
Een klassieker die je simpelweg niet mag missen.

* Vanaf 17 december 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen

Zelfs na het succes van films als ‘The Greatest Showman’ en ‘La La Land’, blijft ‘The Sound of Music’ met een straatlengte voorsprong de allergrootste musicalfilm. Jong en oud zitten elk jaar tijdens de kerstperiode voor het scherm gekluisterd om opnieuw mee te genieten van de avonturen van de familie Von Trapp.

Maar de échte beleving van deze klassieker vind je in het theater. In 2009 liepen de theaters vol voor Deborah De Ridder. De winnares van het VTM-programma ‘Op zoek naar Maria’ schitterde aan de zijde van een fenomenale Kapitein Von Trapp, neergezet door Peter Van de Velde. Vijf jaar geleden was ‘The Sound of Music’ opnieuw een voltreffer met o.a. Kürt Rogiers en Charlotte Campion. We zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen en binnen enkele weken maken we het creatieve team en de cast bekend. Het wordt een volledig nieuwe versie, zonder afbreuk te doen aan het verhaal en het unieke kader waarbinnen deze prachtige gezinsmusical zich afspeelt.

Het hartverwarmende verhaal en liedjes als Do Re Mi, My Favorite Things en Edelweiss maken The Sound of Music tot een klassieker die je simpelweg niet mag missen.

https://youtu.be/wL9bbiPQoHU
https://deepbridge.be/shows/the-sound-of-music/


Robin Hood & ik
Sprookjes bestaan

* Vanaf 26 februari 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt

Met ‘Sneeuwwitje’ hebben we de toon gezet voor een vernieuwende aanpak van onze sprookjesmusicals. Vanaf februari 2021 kunnen jullie naar een volledige nieuwe versie van ‘Robin Hood’ gaan kijken.

‘Robin Hood & ik’ vertelt het verhaal van Robin Hood en zijn bende vrijbuiters. Terwijl Koning Leeuwenhart een oorlog uitvecht in het Heilig Land, zwaait zijn door en door slechte broer de scepter over het land. Met de hulp van de Sheriff van Nottingham steelt hij van de arme mensen. Tot Robin er schoon genoeg van heeft en al het geld rooft. Iets waar de Sheriff niet mee kan lachen. Als dan ook nog ’s zijn nichtje Marianne verliefd wordt op Robin is het hek helemaal van de dam. Maar wat als Robin Hood niet bestaat? Wat als het hele verhaal verzonnen is?

Wie ons, Stany Crets en de rest van het creatieve team een beetje kent, weet dat we dat verhaal een eigen twist gaan geven, met humor en heel wat eigentijdse accenten. Mart van den Hout verzorgt opnieuw de regie, Ad Van Dijk de muziek en Thalisa Mintiens de choreografie. De volledige cast wordt binnenkort bekendgemaakt, maar de populaire Laurenz Hoorelbeke (Floris) en Jasmine Jaspers (Frida) zijn uiteraard terug van de partij. Welke rollen dit komische duo deze keer voor hun rekening nemen, houden we nog even voor ons, maar dat het publiek er zal van smullen, staat als een paal boven water.

https://deepbridge.be/shows/robinhood/

 
MAMMA MIA!
Een gloednieuwe versie van de hit musical in Vlaanderen

* Vanaf 19 maart 2021 in Antwerpen

MAMMA MIA! is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, een smakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek!

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Ann Van den Broeck (Donna) en Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya), Michiel De Meyer (Sky), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Sam), Jeroen Van Dyck (Harry) en Stany Crets (Bill). Deze werkelijk waanzinnige hoofdcast wordt aangevuld met een ensemble bestaande uit het beste wat de Vlaamse musicalwereld te bieden heeft.

Het is van 2006 geleden dat de voorstelling in Vlaanderen te zien was. De versie die vanaf februari 2020 te zien zal zijn, zal – op de verhaallijnen en muziek na – gloednieuw zijn.

https://youtu.be/RlwLICrPye4
https://deepbridge.be/shows/mammamia/

   

Charlie and the Chocolate Factory
Een musical om duimen en vingers bij af te likken

* Vanaf 16 december 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen

Vanaf najaar 2021 toveren we de Antwerpse Stadsschouwburg om tot Willy Wonka’s chocoladefabriek met een Vlaamse versie van de Broadway en West-End musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’.

‘Charlie and the Chocolate Factory’ is een musical om duimen en vingers van af te likken. De musical is gebaseerd op het boek van Roald Dahl (Matilda, De Grote Vriendelijke Reus en De Reuzenperzik), met nieuwe muziek van Marc Shaiman en Scott Wittman (Hairspray, Mary Poppins Returns) en een script van David Greig (Dunsinane, Local Hero).

De wereldberoemde Willy Wonka opent de poorten van zijn mysterieuze fabriek, maar alleen voor enkele gelukkigen. De jonge Charlie Bucket en vier andere gouden ticketwinnaars gaan op een onvergetelijke reis in de wondere wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek.

Een chocolade tuin, een leger van eekhoorns en de eigenaardige Oompa-Loompas moet je zelf gezien hebben voordat je het gelooft. ‘Charlie and the Chocolate Factory’ is een spectaculaire nieuwe musical boordevol zoete traktaties.

https://deepbridge.be/shows/charlie/