Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

BEEGO

Heb je hulp nodig met je smartphone of computer? Dan ben je bij BEEGO aan het juiste adres! BEEGO is een startup die IT studenten inzet om je te helpen met al je digitale toestellen en problemen. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig met het installeren van je nieuwe smart tv of heb je liever wat meer uitleg over je tablet? BEEGO selecteert de student met de juiste expertise die jou kan verder helpen wanneer jij dat wil. Bij BEEGO kan je kiezen tussen telefonische hulp of hulp aan huis.

1.       Telefonische hulp bieden we over heel Vlaanderen aan en is een snelle oplossing voor eenvoudige problemen.
2.       Bij hulp aan huis komt er een lokale student bij je langs. Het is ideaal voor wie graag wat meer uitleg krijgt, en vergeet natuurlijk de fijne babbel die erbij komt kijken niet.

Weet je niet goed wat het beste bij jouw past? Aarzel dan niet ons te bellen en dan bekijken we samen de beste oplossing voor jou.
Neos-voordeel: Alle leden van Neos krijgen de kans om lid te worden bij BEEGO aan de helft van de prijs. Dit wil zeggen dat je per maand maar €1,95 betaalt in plaats van €3,95. Hiervoor krijg je 20% korting op al je afspraken met BEEGO studenten en kan je gratis naar al onze groepslessen komen.

Neem zeker ook eens een kijkje op
www.beego.be of bel naar 078/48 54 00 voor meer info. Wil je vrijblijvend een aanvraag doen voor jouw club? Aarzel dan niet een e-mail te sturen naar info@beego.be. Wij kijken ernaar uit om van je te horen!
Je kan hen telefonisch bereiken elke weekdag tussen 9 en 17u. Buiten deze momenten kan je een voicemail inspreken en dan bellen ze je later opnieuw op. Op drukke momenten kunnen de wachttijden even oplopen, daarom kan je ook een contactformulier invullen op hun website. Je kan die hier vinden: https://beego.be/afspraak/