Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

BEEGO

Heb je hulp nodig met je smartphone of computer? Dan ben je bij BEEGO aan het juiste adres! BEEGO is een startup die IT-studenten inzet om je te helpen met al je digitale toestellen en problemen. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig met het installeren van je nieuwe smart-tv of heb je liever wat meer uitleg over je tablet? BEEGO selecteert de student met de juiste expertise die jou kan verder helpen wanneer jij dat wil. Bij BEEGO kan je kiezen tussen hulp aan huis of hulp van op afstand.

  1. Bij hulp aan huis komt er een lokale student bij je langs. Het is ideaal voor wie graag wat meer uitleg krijgt, en vergeet natuurlijk de fijne babbel die erbij komt kijken niet.
  2. Hulp van op afstand bieden we over heel Vlaanderen aan en is een snelle oplossing voor eenvoudige problemen.

Weet je niet goed wat het beste bij jouw past? Aarzel dan niet ons te bellen en dan bekijken ze samen de beste oplossing voor jou.

Neos-voordeel: Alle leden van Neos krijgen op elke afspraak van BEEGO 5% korting. Word je lid bij BEEGO, dan krijg je 25% korting op elke afspraak. Vermeld bij het maken van een afspraak steeds dat je Neos-lid bent om de korting te krijgen.

Neem zeker ook eens een kijkje op www.beego.be of bel naar 078/48 54 00 voor meer info. Wil je vrijblijvend een aanvraag doen voor jouw club? Aarzel dan niet een e-mail te sturen naar info@beego.be. Ze kijken ernaar uit om van je te horen!