Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Witte Berken Natuurhotel Veluwearrangement

Neos Arrangement 2024: 3-, 4- of 5-daags Witte Berken Natuurhotel Veluwearrangement

Witte Berken Natuurhotel is de plek om te ontspannen en actief te zijn in de natuur. Je wordt er geïnspireerd om het buitenleven te ontdekken en verwend met de lekkerste smaken uit de natuur op je bord. We helpen gasten op weg naar actieve vrijetijdsbesteding. Op mooie avonden roosteren we marshmallows boven het vuur.
Gelegen aan de rand van Epe, omringt door de bossen, heide en weilanden is het hotel een ideale uitvalsbasis. De bossen en heidevelden rondom Epe zijn het leefgebied van zwijnen, herten, reeën, moeflons, dassen, vossen, eekhoorns en ijsvogels, ze laten zich veelvuldig zien.
Jan en Margreet Paauwe woonden lange tijd in België en hebben in de lente het hotel overgenomen en na een renovatie ontvangt het hoteliersgezin gasten volgens Belgische culinaire standaard. Het kleinschalige hotel heeft 30 kamers met uitzicht op de mooie tuin.
Epe is gelegen aan de noordoost kant van de Veluwe op 10 minuten van de A28 en A50. Vanuit Antwerpen is er 2 uur reistijd. Langs het hotel passeren fiets- en wandelroutes. Er is voldoende parkeergelegenheid en een stalling voor de fietsen.
Grenzend aan het Landgoed Tongeren op de Veluwe is Witte Berken Natuurhotel een goede uitvalsbasis voor natuurrecreatie. Midden in de natuur vind je ook dagattracties zoals wellnessresort De Veluwse Bron (9km), Kasteel Cannenburch (9 km), Paleis Het Loo (19km), de Apenheul (21km), het Kröller-Müller museum (46km) en Burgers Zoo (48km). De plaatsen Epe (4km), Elburg (18km), Hattem (21km), Deventer (25km) en Zwolle (27 km) zijn een bezoekje zeker waard.

Neos ledenvoordeel 2024:

  • Korting van €25 per kamer per nacht op Witte Berken Arrangement

Reserveren via:

  • Telefonisch +31 578 612 991 o.v.v. Neos ledenvoordeel Witte Berken Arrangement
  • Via email: welkom@witteberken.nl o.v.v. Neos ledenvoordeel Witte Berken Arrangement
  • Vertoon van uw Neos lidkaart bij aankomst

Reserveren mogelijk voor aankomsten t.e.m. 20 december 2024

Witte Berken Natuurhotel****

  • Culinair genieten
  • Gelegen in de bossen op de Veluwe
  • Uitvalsbasis voor de buitenmens en levensgenieter
  • Gerenoveerd kleinschalig natuurhotel