Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Kwiekzilver
Heb je ooit al gehoord van Kwiekzilver? Kwiekzilver is een nieuw initiatief dat ervoor zorgt dat je heel eenvoudig diensten kan vinden voor jezelf of een naaste. Via het digitale platform, www.kwiekzilver.be kan je in enkele klikken een tuinman, poetshulp, maaltijden, vervoer en zoveel meer bestellen. Je ziet wie beschikbaar is in jouw buurt, en je maakt in minder dan 3 minuten een afspraak met iemand die je zelf kiest.
Maar er is meer! Je kan niet alleen diensten reserveren, je kan ook een centje bijverdienen door jouw diensten aan te bieden! Werk je graag in de tuin of doe je weleens een klusje? Dankzij een nieuwe wetgeving kan je als particulier tot €6135 per jaar onbelast bijverdienen. Kwiekzilver zorgt ervoor dat je met alles in orde bent zonder dat dit impact heeft op jouw belastingen of pensioen! Zo kan je mensen ondersteunen die het echt nodig hebben.
En als Neos-lid geniet je ook van een korting! Deze korting verandert elke drie maanden, dus hou zeker deze pagina in het oog!
Huidige korting:
Tussen 1 maart en 31 mei krijg je alvast 10% korting op tuinklusjes.
Omdat Kwiekzilver een nieuw initiatief is, kan het zijn dat er bepaalde diensten nog niet aanwezig zijn in jouw buurt. Maar dat is geen probleem! Stuur hen een mailtje naar contact@kwiekzilver.be met het type dienst dat je wil reserveren en jouw postcode en ze zoeken zo snel mogelijk een oplossing!
Als extra voordeel krijg je nu ook een korting van €0,50 op maaltijden.
Wil je gebruik maken van het ledenvoordeel? Mail dan naar ledenvoordeel@kwiekzilver.be de code X32DKZ5423 en het mailadres waar je het Kwiekzilver-account mee hebt aangemaakt. Dit is iets éénmalig, vanaf dan krijg je automatisch het voordeel.
Op het einde van iedere maand krijg je de kortingen teruggestort.
Heb je feedback? Of zijn er vragen? Aarzel zeker niet om hen te contacteren op contact@kwiekzilver.be !