Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Paswoord vergeten?

Bestuursleden

Zet met Neos de bloemetjes buiten!


Floralia Brussels (4/4/2020- 3/5/2020)

Het kasteel van Groot-Bijgaarden opent opnieuw zijn deuren voor iedereen die een bezoekje wil brengen aan de 17de editie van Floralia Brussels.
Iedereen kan genieten van 500 soorten tulpen, hyacinten, narcissen en andere variëteiten. Tapijten van wilde bloemen onder de eeuwenoude bomen, het hart van rode tulpen, een labyrint in alle kleuren van de regenboog, een bloemenpauw en tientallen originele perken van lentebloeiers. De serre van 1.000 m² wordt volledig omgetoverd in een mooie binnentuin waar u een grote bloemencreaties van snijbloemen en exotische planten kan vinden.

De Donjon, gebouwd in 14e eeuw, wordt opengesteld en is bereikbaar tot het dakterras waar u een panoramisch uitzicht hebt over het Vlaamse Pajottenland en de Rand van Brussel.
Op zaterdag 18 april en zondag 19 april komen de gekostumeerde Venetianen elke bezoeker verrassen met hun nieuwste en indrukwekkende kostuums.

Dankzij Neos kan je nu genieten van de pracht en praal van de Floralia met 2 euro korting op je toegangsticket! Je hoeft hiervoor enkel je gegevens in de kortingsbon in te vullen en af te geven aan de kassa.