Welkom

 Namens het bestuur van Neos Ham heet ik u van harte welkom op onze website. 

Het doet ons veel genoegen dat u even de tijd neemt om kennis met ons te maken.


WIE ZIJN WIJ?

Neos Ham werd opgericht in augustus 2014 door enkele dapperen die de noodzaak inzagen een vereniging op te richten met net ietsje meer. Neos staat immers voor NETwerk van Ondernemende Senioren.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Van bij de start werd geopteerd voor een vereniging die zich niet enkel concentreerde op de klassieke activiteiten van een seniorenvereniging: fietsen, wandelen, kaarten. De oprichters hadden een veel breder gamma in gedachten zoals culturele uitstappen, bedrijfsbezoeken, daguitstappen, meerdaagse reizen, bijwonen van concerten (van klassiek tot rock), van balletvoorstellingen, ...

 

WAT IS ONS OBJECTIEF?

De klemtoon van alle activiteiten ligt vooral op het sociaal contact. In deze tijden van een steeds groeiende ik-maatschappij, is een vereniging één van de weinige buffers tegen deze negatieve evolutie. Een warm gevoel van verbondenheid is ongetwijfeld een uitstekende remedie. Getuige hiervan is de steeds massale deelneming aan de gezamenlijke maaltijden tijdens de uitstappen.  Dat warm gevoel van vriendschap brengen tussen alle leden zonder onderscheid van stand, overtuiging, ... is het hoofdobjectief van Neos Ham.

 

WAT IS DE ROL VAN HET BESTUUR?

Om het objectief te bereiken volstaan subsidies alleen niet, maar dient er vooral geïnvesteerd in tijd en betrokkenheid van vrijwilligers. Gelukkig zetten vele mensen zich belangeloos in om de levendigheid en het voortbestaan van de vereniging veilig te stellen. Vele uren worden besteed aan vergaderingen om de activiteiten te organiseren. Dit wordt met veel plezier gedaan en de talrijk aanwezige leden op de activiteiten en hun enthousiasme zijn de grootste beloning voor het bestuur. Het gevoel als bestuursploeg iets te betekenen voor de leden, beschouwen we als sociaal kapitaal dat telkens opnieuw geïnvesteerd wordt in tijd en engagement voor onze vereniging.

 

WAT IS ONS BESLUIT?

Het hoofddoel van Neos Ham is en blijft: aangename en leerrijke momenten bezorgen aan al onze leden in een warme familie waarin iedereen zich thuis voelt. U hoeft mij niet te geloven, maar vraag het onze leden. Indien u wil proeven van de sfeer kan u deelnemen aan maximum 2 activiteiten tegen dezelfde voorwaarden als onze leden,  met uitzondering van de activiteiten waarvoor er een tussenkomst uit de clubkassa wordt verleend. Wij hopen u te mogen begroeten.

 

Met hartelijke groeten,

Namens het bestuur,

 

George Michiels

Gewezen voorzitter

21/12/2021
Winterwandeling
9/1/2022
André Rieu Show
17/2/2022
The Great American Songbook
5/3/2022
Concert Andrea Bocelli
9/4/2022
Grüsse aus Wien
Zoek: