Welkom

 

 
 

 

Wegens Corona zijn vele activiteiten uitgesteld of zelfs afgevoerd.  Toch proberen we interessante activiteiten te blijven aanbieden. 

Het opstellen van een volledig jaarprogramma 2020 - 2021 is momenteel quasi onmogelijk. In de (club)agenda - zie menu links - vindt u terug welke activiteiten wel doorgaan. Bij alle activiteiten passen we strikt de Corona-maatregelen toe.

 
 
 
Je bent op pensioen of gaat binnen afzienbare tijd op pensioen ? Je bent 55 jaar of ouder ? Lees dan verder.
 
Je wil contact houden met wat er reilt en zeilt in uw omgeving ? Je houdt van cultuur, uitstappen, wandelingen en reizen ? Je wil mensen horen vertellen over wat zij kennen en wat hen bezighoudt ? Je wil mensen van onze gemeente met gelijkaardige interesses beter leren kennen ? Je wil je tijd op een gezellige en zinvolle manier besteden ? Je zegt ‘ja’ op een of meer van deze vragen ? Word dan lid van Neos-club Sint-Lievens-Houtem.
 
Neos is een sociaal-culturele vereniging voor alle senioren met een brede interesse. En dit in een gemoedelijke en ontspannen sfeer.
 
Op deze website vind je alle nuttige informatie over de werking en de activiteiten van de Neos-club Sint-Lievens-Houtem. Het menu in de linkerkolom toont je de weg.
Geen Activiteiten