Je bent hier:
In de Kijker
Met Neos op pad naar Santiago di Compostella
Al voor de twaalfde keer stappen we met een Neos groep over een deel van de eeuwenoude Camino Frances naar Santiago de Compostela. De ervaring leert dat de goed begeleide tocht uitdagend, maar toch perfect haalbaar is.

De Tocht
24 september tot en met 8 oktober 2016

Met de luxe bus rijden we naar Zuid Frankrijk, van waaruit we dan in elf stapdagen van telkens ongeveer 20 kilometer diverse stukken van de camino in Noord Spanje afleggen. De bus blijft ter beschikking van de groep en voert de deelnemers telkens naar de startplaatsen en zeer comfortabele verblijfshotels. Als deelnemer krijg je een mooi beeld van wat de Camino te bieden heeft, inhoudt, vraagt en eist.

In verschillende etappes wandelen we langs de eeuwenoude camino doorheen verscheiden landschappen en een prachtige natuur – en cultuuromgeving. Er is de fysieke inspanning van het wandelen, maar ook het op zoek zijn naar jezelf … Chris De Saveur, ervaren Compostela wandelaar en nationaal Neos voorzitter, begeleidt de tocht. Een ervaren verpleger stapt mee. De bus blijft ter beschikking van de groep en voert de deelnemers telkens naar de startplaatsen en comfortabele verblijfshotels.
De logies
We logeren in zeer comfortabele hotels. Voor de middagmalen worden lunchpakketten voorzien. De bagage wordt met de bus naar de verblijven gevoerd.

Meer info: stuur een e-mail aan Neos.Zoersel@gmail.com