Je bent hier:
In de Kijker
Titanic The Musical
Donderdag 29 augustus 2019, 21 u. Donkmeer, Berlare

Al meer dan 30 jaar brengt Festivaria unieke muzikale spektakels, gebracht door een mix van enthousiaste professionals en vrijwilligers, tegen een spectaculair en technisch hoogstaand decor aan de oever van het Donkmeer, één van de mooiste openluchttheaters van Europa. Onze tweejaarlijkse afspraak met het ‘theater op het water’ staat bij vele clubs met stip in de agenda. Met Titanic haalt Festivaria het verhaal van het legendarische schip voor het eerst naar Vlaanderen.

Vergeet het filmverhaal met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet. In deze grootse musicalproductie beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld: de Titanic. Aan boord: 1.301 passagiers en 941 bemanningsleden. In openlucht bent u één van hen. Stap over de loopplank en maak kennis met scheepsdirecteur Ismay die geschiedenis wil schrijven en het schip tot het uiterste drijft, kapitein Smith die de snelheid naar 23 knopen opvoert, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale fout maakte.

Meer dan 800 voorstellingen op Broadway, winnaar van 5 Tony Awards waaronder beste musical, beste script en beste muziek, en nu eindelijk in Vlaanderen, aan het Donkmeer. Welkom aan boord!